Bebica11 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (31.7.2011 14:05:34)
|
Hello zenice Evo i mene da se javnem. Jutros na sabahu mi krcala crijeva al sam se prevarila da zaspim i onda doruckovala KUHANO jaje i pol, i pavlake(nemasne jucer kupila u intereksu), i jednu kiflu okruglu(da izbacim hljeb skroz ne mogu,stvarno)....eto i sad popila casu mlijeka s ml.masn. 1,5% i tako. Nesto me malo zateze s lijeve strane al jucer mi jedna zenica s kojom sam lezala u bolnici kaze da od giniprala bude lakse i da ce biti bolje sa svakim danom aBd. eto jedva cekam Pravim s mm neki kolac koji nikad ni ja nikad nisam pravila, al sam mu rekla da necu jesti, samo da mu pomognem jer se njemu prave a usput kontam nek ima sta za sehur i iftar jace da ne mislim ova 2-3 dana. Ja necu moci postiti[sm=smiley13.gif] al i to mi je dr jucer odvratno rekla "ne znam dal ces postiti il neces" cuj ne zna(a nisam je ni pitala jer nisam ni mislila postiti) a treba mi ona reci, dovoljno mi je sto sam na ginipralu 3 puta dnevno da ne mogu a kamoli ostalo...pa sam rekla "nisam ni mislila postiti doktorice" i tako...joj jos me drzi ona neg energija od jucer koju je istresla na mene Jos je mm digao balkon, imamo onu betonsku vaznu, a zemlja ne valja, nista cvijece nije uspjelo pa cemo sve to dici, hoce usput i to da izgletuje i ofarba i tako malo da sredimo. Kupili su nam i njegovi neke roletne od trstike, a ja jos hocu neke fine stolice za balkon da nabavim, valjda ce biti negdje finih jer i prolazi sezona...
|
|
|
|