emma.L -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (11.8.2011 14:06:35)
|
IZVORNA PORUKA: drznica Sad sam se malo vrtila u baby centru, dosadno mi sjediti na ovoj mojoj stolici [sm=smiley36.gif] I tamo vidim zanimljivu stvarcicu...tj.jastuk za dojenje ali sluzi u vise svrha. prije nego dodje beba, dobar je oko 8.-9. mjeseca za spavanje, da se stavi izmedju nogu tako da su noge malo odvojene, da ne stiscemo dole zbog[sm=duda.gif] , poslije je super za dojenje na jednu stranu se naslonis ti a na drugoj strani jastuka beba lezi da nam je lakse kad doji. Kaze zena sto tamo radi, psolije moze se namjestiti kad beba pocinje sjediti da sluzi kao ogradica da se ne prevali...a onda kad sve to iskoristimo muz uzme sebi da gleda TV hahaha. Eto malo sam vam docarala...mada je skup 70,00KM ali eto praktican je ima presvlaku koja se skida i pere. Mozda neka ovo vec ima??? Preskup je, 25 KM je bio u jednoj trgovini na Ilidži kad sam ja kupovala prije 3 godine, tri bebe dojile na njemu, prala i njega i navlaku, meni manje služio za dojenje, ali me spasio kod hemeroida [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image], Ema je sjedila kasnije u njemu na podu kao u ogradici. E sad, mislim da se trgovina zove Kana, i mislim da je negdje blizu onog tepih centra Zond (nadam se da se netko ovdje bolje snalazi na Ilidži).
|
|
|
|