Silver -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (11.8.2011 14:52:15)
|
IZVORNA PORUKA: mea29 eh da i ja odgovorim na svoje pitanje [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] kao sto rekoh biti trudna kod mene izaziva podjeljena osjecanja...s jedne strane sam presretna, ali bojim se da se previse radujem da nesto "ne krene naopako" pa se vecinom radujem "u sebi", za razliku od Silver rijetko volim kada me drugi ljudi pitaju bilo sta za trudnocu, iz istog razloga, i ne pricam mnogo o tome, iako mi je trudnoca do danas uredna i osjecam se skroz "netrudno", sve radim, cak i vise nego prije, i osim kiseline i iscjetka nikada nisam imala nikakvu drugu tegobu vezano za trudnocu,kao sto kazu skolska hB, ja opet nisam nikad mirna, svaki pregled iscekujem sa strepnjom, i dosta cesto uhvatim sebe kako razmisljam da jedva cekam da sve hairli prodje...mozda grubo zvuci ali tako je... istina trudnoca mi je donijela neki poseban,meni nepoznat mir, jer sam se inace mnogo brinula za sve na svijetu...i sada me ponekad uhvati to stanje nervoze i brige ali dosta rjeđe,sad se samo brinem za bebu i da li ce s njom biti sve uredu...i veselom me jako cini kad cujem bebu kad udara...mislim da ce mi to kad rodim najvise nedostajati...a kad sve sagledam previse je toga ( od zdravstvenog do finansijskog aspekta) sto nam neda da bas bas uzivamo kao trudnice...ah da i stolica na poslu mi je na vrh glave... Eh ovo boldirano se meni desava...i prica je jedini nacin da ostanem svdjesna da sam trudna...imala sam mucnine, ali ne dugo...smrsala sam od kako sam trudna i jos ni kg nisam dobila, ni povratila tezinu prije trudnoce...tako da ni to nije neka asocijacija za mene...malo sam cekala bebicu...pa sam sad jos sretnija i uzbudjenija...i slican strah imam od toga "kako sve dobro ide" pa zahvaljujem Bogu dragom na svakom koraku...a sto se tice price sa drugima o trudnoci, to se svodi na moje roditelje brata sestru i muza naravno...njegovi nisu nesto ni zainteresovani jer njima niije prvo unuce...a mojima jeste...a sto se tice finansija...ja podstanar...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]..mali stan...ali da sam cekala savrseno vrijeme za bebu...najverovatnije je nebi nikad ni imala...volim da mislim da je ovo najbolje vrijeme...savrseno...i da beba ima svoju nafaku...a na kraju krajeva sve je Bozija volja...i ubjedjena sam da je sve onako kako je trebalo biti i drugacije nije ni moglo...
|
|
|
|