Lady26 -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (13.10.2011 10:21:49)
|
IZVORNA PORUKA: Emica_sa Jutro da vas pitam ovdje posto smo ista generacija[sm=jezicek.gif] Ima 3 dana moj Alan nece gotovo nista da jede,a sto mi je najgore aptamil koji je uvijek htio sada nece ni da pomirise.Ja sam isto luda,probala sam sve i aptamil,i obicno mlijeko i kras ,ma nista samo uzme pomirise i ostavi,a bas je sitan i mrsav[sm=smiley19.gif] Sad ce napuniti 2 godine,a ja mu kupujem odjecu za 18 mjeseci,jer je sitan pravo,bas sam se zabrinula,jer imam i curicu koja je manja i zahtijeva moju paznju,a ja samo oko njega,ali on nista[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Eh draga moja ja bih na tu temu mogla pisati danima, satima.... Muke zive su bile da pojede po par kasika....i po sat vremena hranjenje... Sad je promijenila tetu, ova ima djecu i pocela je bolje jesti hB, valjda uz njih, i jede ono sto nije kuci jela.... Ima jedva 11kg, 22 mjeseca su joj...obrok je od max 10ak kasika i nece vise, ali zato sto nema vremena da jede...al uvijek nesto gricka pa sam poravnila.... Uvijek drzi nesto na stolu na dohvat ruke, pa za pocetak nek onako usput gricka... Eh da, voli mlijeko i sad vec hB danima pije 2x 200ml, mlijeko i kasika cokolina iz flasice....tu ti nemam savjet...
|
|
|
|