chuci -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (13.10.2011 11:30:50)
|
IZVORNA PORUKA: Emica_sa Jutro da vas pitam ovdje posto smo ista generacija[sm=jezicek.gif] Ima 3 dana moj Alan nece gotovo nista da jede,a sto mi je najgore aptamil koji je uvijek htio sada nece ni da pomirise.Ja sam isto luda,probala sam sve i aptamil,i obicno mlijeko i kras ,ma nista samo uzme pomirise i ostavi,a bas je sitan i mrsav[sm=smiley19.gif] Sad ce napuniti 2 godine,a ja mu kupujem odjecu za 18 mjeseci,jer je sitan pravo,bas sam se zabrinula,jer imam i curicu koja je manja i zahtijeva moju paznju,a ja samo oko njega,ali on nista[sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] moja kolegica imala slične probleme sa malim. slabo jeo, kao posljedicu slab mu bio imunitet, stalno bolestan, upale grla itd. ja joj preporučila a evo i tebi da nabaviš matičnu mliječ (mislim da se još uvijek ima kupiti) ali pravu. ako ti treba broj ja mogu nabaviti od istog čovjeka što je ona kupila (taj čovjek proizvodi matičnu mliječ ne med za to se specijalizirao). ona treba da se rastapa pod jezikom dok je ne nestane, ali ako je malo dijete u pitanju može se mazati na čmar. tako se najbolje apsorbuje. njoj mali dok je to koristio ni jednom nije bio bolestan (prije toga mu je period između antibiotika bio max 7 dana), a apetit mu se popravio za ne povjerovati. između tura se pravi pauza, i njen mali je i tada bio zdrav. pošto je ona to kupovala totalno izvan sezone čovjek nije više imao, pa se mali opet razbolio nakon nekog vremena i opet nastavio po starom (svako malo bolestan). mislim da je hgovorila da će opet sada kupovati ali ne pitah je šta je bilo.
|
|
|
|