Malenaoduvijek -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (14.10.2011 9:15:25)
|
IZVORNA PORUKA: selebriti IZVORNA PORUKA: MALA1994 ako nema proljeva ni bilo kakve druge reakcije nije.ja sam na vise mjesta prrocitala da djeci do 2 godine treba davati punomasne mlijecne proizvode, a nasa pedijatrica kaze da kada se pocinje sa kravljim mlijekom ona preporucuje ono sto se prokuhava. a ti njemu mozes svaku hipp instant hapu ili baby ove hapu mozes staviti da je pije na flasicu samo kupis dudu sa sirom rupom, imas baby love onu na njoj pise Brei sa sirokim grlom a ona ti je samo 3,5 KM a odgovara na avent flasicu Na koju Avent flašicu odgovara? I ja imam problem sa E. , ... slabo ovih dana jede, ... al hoće mlijeko, pa sam čak i sa pedijatricom pričala da ne bi trebala toliko mlijeka piti, ali šta da joj radim??? Pa sam kontala skuhat malo riže i izmiksat u flašicu ili one rižine pahiljice, griz, ... ma bilo šta, ... Kontala sam bušit rupice, al zanima me koja je ta duda, ... ne znam na koju tacno flašicu pristaje?? odgovara na onu regularnu, ja sam i chicco dude sire prije uzimala za gustu hapu i stavljala na avent flasicu, samo je bitno da je navoj original od aventa. a jeftinija varijanta su ti dude od baby love na njoj ti pise brei, znaci sa sirokim grlom one... ja znam da to ne preporucuju ali ja sam svom Luki tako davala sve moguce hape da pojede pred spavanje kad nije htio ovako, a vidjela sam juce ima u dm-u baby love novih instant hapa, banana, zitarice sve moguce.... evo flasice,na ovu http://www.kohls.com/upgrade/webstore/product_page.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524892711835&pfx=pfx_shopcompare&cid=shopping7&mr:referralID=9a6d8873-f634-11e0-9866-001b2166becc
|
|
|
|