Apotekarka -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (3.10.2011 23:31:40)
|
Vecer....Umorna sam... Techerka se nije javljala kako li je Lanci Kod mene stanje ne znam sto bi rekla... Kad sam dosla s posla u 18 i 30 Antonio je izgledao lomljeno,nemocno,okice se sjaje,nista jeo nije sem pola jabuke,izmjerim mu temp(uz djelovanje paracetamola) kad ono 39[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image],stavim mu cepic ,i onda ga uspijem nahraniti pojeo je prilicno pirea sa saftom,jedan kuhani batcic iz juhice s kruhom,jabuku,sokic...kad se smanjila temp.zaigrao se izmjerim mu u 21 h 37,1 priliocno spala,međutim oko 22 i 30 poceo se tresti i pospan bio dam mu kasiku parac.sad nije previse vruc izmjerit cu mu oko pola 1 tad smije ponovno cepic aku bude bilo potrebe....Mlijeko ni jednom nije htio popiti,nisam ga previse ni silila....Uh...Samo da nece tura rasti nocas....ili je virusno ili grlo I ja sam s grlom grozna krajnik lijevi i zlijezde haos,misici me bole,slabost ali natjerala sam se i idpeglala 3 masine vesa,mm-ove kosulje me smorile,sad cu na tusiranje i cekati mjerenje temp...
|
|
|
|