Apotekarka -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (4.10.2011 14:39:53)
|
LDan...Ja na poslu,septoleta u ustima ,drzim se za zlijezde ali dobro je.... Antonio je nocas u 1 opet imao temp 38,5 opet sam mu stavila cepic,dugo nije mogao zaspati,jutros smo oturili do 9 i 15 jedva stigoh sve do posla... Temp je bila do 13 h ciujelo vrijeme 36 ravno,međutim slabo je jeo popio je nazor 150 ml mlijeka,10 kasikica juhice,3-4 komadica hrenovke,2 jabuke,pola mandarine,malo kokica i popio 2 sokica....Zaspao je kad samposla u 13 i 30 na posao,okice su mu bolesne nekako,i pomalo kaslje....Pratit cu ga jos danas ako ga odvedem zna se sta ce antibiuotik ko iz stopa Tekja nadam se da ce se otac brzo opraviti ,moj je svekar danas operisao bruh a prije mjesec zuc samo kad krene Techerko nasa nadam se da je Lanci danas bolje,cekamo lijepe vijesti lEONA,MALA 1994ostale nek djecica ozdrave... Dadada bravo za test i ja se nakanjujem nisam ga nikad ni radila,ne osjetim nekih problema dole,u mene vazda problmmi gore[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]ali treba to uraditi svakako
|
|
|
|