teacher75 -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (4.10.2011 19:59:54)
|
hvala svima sto su pitali za nas. evo me konacno kuci da malo odmorim, iscrpljena sam jaaaaaako- sinoc nisam spavala ni 3 sata sveukupno- lani se vracala temperatura svaka 4 sata pa sam stalno morala pratiti[sm=smiley13.gif]juce joj radili abdomen stomaka i sve ok, danas joj radili ekg, dolazio infektiolog i dr za reumu- zglobovi i svi nalazi ok, urin isto ok kao i 2.hemo kultura. samo ostaje ta temperatura[sm=smiley13.gif]popodne je bila malo zivnula, dosao mm pa ga pozeljelea i malo je pricala i cak se i igrala. ono sto me jedino obradovalo i dalo nade da se situacija malo popravlja je jucerasnji nalaz krvi, tj. crp koji se malo popravio- sa 196 je pao na 135, pa je dr optimisticna i misli da ide na bolje. ovi svi dosadasni nalazi ne ukazuju ninasta ozbiljno al ih zabrinjava ta temperatura. moguci razlog je i njena iscrpljenost i to sto ne jede skoro nista od pon.- hemoglobin joj je maltene za transfuzije[sm=smiley13.gif] pa kontaju da zato mozda ide sporije oporavak- nadam se da je to razlog a ne nesto ozbiljnije. sutra ce joj opet vaditi nalaze krvi u saradnji sa infektologom pa da i to provjere.drzite fige da bude sve ok. veceras se necu dugo druziti s vama ,moram definitivno raniej u krevet...ah, da, pocela sam osjecati pomalo svoju [sm=duda.gif] u pupi[sm=love.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|