teacher75 -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (7.10.2011 9:31:42)
|
IZVORNA PORUKA: leona81 pozdrav svima, evo i mi smo bolesni, nismo otisli u vrtic, 38,5 sinoc, paracetamol dali, preznojila se, pa usred noci dobije opet, nismo vise nista davali, i jutros ima opet turu. kaslje i nos joj curi vec 2 sedmice ali bez ture? jucer je imala mekanu i jaaaako smrdljivu stolicu, e sad da li su petice, jer bali i ruka je stalno u ustima ili virus? nemam pojma. nesto mi nebulozno nakon 2 sedmice da dodje tura? a jooooooooj, i vi bolesni[sm=smiley13.gif]evo mene malo jutros da se druzimo pa cu gore. sinoce j opet imala turu u 2 navrata, jutros je veselija, jela neke stapice od susama pa htjela hraniti gugana na prozoru: "da aka guganu" (daj majka guganu)[sm=smiley1.gif]i hoce kockice, pa sam sad spakovala kockice da joj ponesem. doazio dr da joj preslusa pluca, kaze da je puna slajma, struze vec pravo (a prije se nista nije culo) dolazice fizijatar da je lupka po ledjima svaki dan, vec je bio 2 puta a i mi trebamo stalno da je lupkamo. kaze da je dobro da povraca da izbacuje. brine me najava zime, ne znam hoce li gore biti hladno...
|
|
|
|