Lady26 -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (7.10.2011 11:43:13)
|
Moram ovo ispricati, od mm provala Prekjuce kaze on meni pio kod prijatelja neku extra, pravo dobru kafu...i kaze kupit ce i nama, ali samo nas dvoje da pijemo, kao nije za goste...hajd... I ja juce dosla kuci, stoji na stolu nes classic, ono pakovanje u konzervi...i cekam ja mm s posla, da mi pokaze tu famoznu kafu, kaze on meni, eh ovo je ta kafa i sav odusevljen, kao jeftina pravo naspram drugih, ova je bila 13KM 300grama a ja [sm=zmeden.gif] [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], pa rekoh ljepoto moja ovo je Nes obicna, sta je tu posebno...kaze al ne znas ti kako se to pravi [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Majkoooo mojaaaaaaaaaaa [sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif] A moja situacija od maloprije : Dodje kolega kojeg znam onako iz vidjenja (poceo raditi dok sam bila na bolovanju) nesto pita i ode....kasnije ja isla po dorucak i ulazim u zgradu kad ce on meni : pa kolegiceee [sm=smiley4.gif], rekoh molim? Jesmo li se mi upoznali, kazem nismo zvanicno i pruzim ruku, S. drago mi je...i sad hodamo prema kancelarijama, spominje on nesto vezano za posao, kao cavrlja...nebitno, i pita : a koliko dugo radis tu, rekoh 3,5god, nisam te prije vidjao? Ja ko iz topa : bila sam na porodiljnom... A on : ahaaaa, e izvini idem do prijatelja [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] i skrenu u susjednu kancelariju [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|