Bebica11 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (15.11.2011 10:56:36)
|
Jutrooo zenice i od mene kod nas evo standard, sinoc me toliko bolio stomak, bas mi je mucno bilo i za plakati pogotovo sto su ti bolovi uprazno, al mm k'o musko uvijek izvuce neku pozitivu iz svega i govori mi kako ce mi se "povecati prag tolerancije na bol"[sm=smiley29.gif][sm=smiley36.gif] gerberka ja pijem pregnital pa koliko sam vidjela u njemu nema C vitamina[sm=zmeden.gif] a ostalo mi taman toliko da bude do kraja[sm=nosecka.gif]aBd a ginipral je opasan, ja sam ga bas voljela smirivao mi bolove kad je trebalo a sad imam uprazno ove, on me zabetonirao, sjecam se da je i animagical mucila s laznim kontrakcijama, al valjda ce se stanje za ovu sedmicu malo promijeniti dok se organizam iscisti od njega[sm=smiley36.gif] arina slikacu se, smetnula sam, valjda od sekirancije sta ce biti kod dr, pa kad mi dodje muz dolazi i slikica aBd[sm=bravo.gif] veki_aki ja u 4.mj nisam ni imala stomak, tako da ne brines, na pocetku 5. dosla u bolnicu na cuvanje trudnoce, zene neke na patologiji me pitale "sto ti lezis, jesil trudna?" [sm=smiley36.gif], ni sad mi nije prevelik, kad se uporedim s drugim trudnicama u 9.mj meni lici kao da sam ja 6-7mj eto ostale[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|