anđelo -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (17.11.2011 16:01:36)
|
Čestitke mami malog Amara,da vam bude zdrav i živ i sve najljepše od njega inšalah dočekate.Meni valja čekati drugo mišljenje do 30-og 11,kada idem ako Bog da na 4D ultrazvuk,samo još trebam uzeti u ponedeljak iz skerlića uputnicu.Inače kod doktorice koja mi gore vodi trudnoću je sve površno ,pregledi samo da vas skine s dnevnog reda,čak me ni ultrazvučno nije htjela pregledati,jer je kao umorna i radi sama (a naručila me bila) pa joj ja rekla,pa dobro ako vi ne možete,onda mi dajte uputnicu da me na gaku pregledaju.Nekako preko volje mi je dala uputnicu i rekla evo pa nek oni gore rade šta hoće,još mi kaže ne moraš ići večeras idi sutra.Naravno da je nisam poslušala,otišla odmah isto veče ,gdje su ustanovili bradikardiju kod bebe i da su kontrakcije nastavljene.Mislim da kad me bude vidjela u ponedeljak,da joj tražim da mi uradi briseve vagine i uputnicu za ultrazvuk u vojnu da će prevrnut očima.Jer po njoj sve je to super,meni ne trebaju ni utrogestani,a nije me ni pregledala od 12-te nedelje,nego sve onako odoka ,ko vidovita Džemila.....ljudi užas....pozdrav svim trudnicama,i onima koje moraju da leže.Ne žalite se ništa ,lezite koliko god trebate sve za svoje bebice samo da nam one budu zdrave......[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/duda.gif[/image]
|
|
|
|