animagical -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (18.11.2011 10:14:50)
|
IZVORNA PORUKA: Mrgica Poz svima i ja da se javnem i da vas sve [sm=smiley31.gif] ... Gerbo drago mi je da je sve ok i da si happy ,masalah,cestitam na djecacicu, sad se fino samo cuvajte i bit ce aBd sve ok... Veliki Aki ti trudna vise od mene ,a ne vidi ti se, meni stomacic masala, ja sam kupila 2 hlace lijepe za sredit se na peglu su, a gore je guma, eh sad ne znam da li takve tebi valjaju meni su ok udobne i nisu mi bas kao za tete od 60god[sm=smiley1.gifpitaj u buticima i na pijaci na Otoci isto, ima...Takodje imam i jedne farmerice sa gumom gore te mi je rodica prepravila samo odrezala naprijed i ubacila elasticno platno sa gumom, pa eto ideje ako imas krojacicu u blizini... Eh sad cula sam od jedne zene, koja inace zna svakakve nekakve prirodne lijekove i dosta ljudi je pita za savjet, kaze ona meni vidim da si trudna pa da ti ne bi otisli zubi u [sm=nosecka.gif] i da ti i djete imate dovoljno kalcija uzmi slijedece- pola kg Tahina (ima u skoro svakoj veceoj prodavnici, to je ince kao namaz od susama jako zdrav u Turskoj mnogo daju to djeci), pomjesati sa istom kolicinom meda i u to dodati 3D kapi i svako jutro po 1 kasiku jesti, eto pa ko zeli neka proba... P.S Ide li ko od vas na vjezbice u Skerlica ,ja sam kontala aBd u utorak po 1 put , cujem da su u 16.30h, pa ide li jos ko od vas tada? Pusa za sve [sm=nosecka.gif] oprezno s ovim, nabija kile dok kazes keks[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|