Miracle*3 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (20.11.2011 15:19:03)
|
IZVORNA PORUKA: drznica Drage moje,vratila sam se. Jako sam se nasekirala dok sam cekala drugi put da ponove CTG jer je na prvom beba spavala. Dr. Miseljic bio dezurni,a tu se negdje pojavi Puzic koji je poceo da galami na sestre pa na mene i jos jednu curu sto sto stojimo ispred,i sto se radi CTG u toj nekoj sobi...i tako ja pocnem plakati ali kao nikad ...ne znam stat. Tjesi mene sestra,tjesi me Miseljic (divan covjek). jedva uradili ctg...kaze ok je al da opet sutra dodjem...meni to sve sumnjivo...kad sam pitala kad je on opet dezurni kaze ma porodit ces se do tad...a dezurni je na moj termin :) Izgleda da ce meni ovo brzo cim mi ovako cesto zakazuju. Odoh se malo smirit,pa vas citam. Pusa svima Imala sam iskustva s drskosti dr Puzica i bila svjedok u par situacija, nista novo. Za CTG se en brini, mene su prvi put zbog loseg ctg-a ostavili u bolnici i posle na hitan cr, nit su me pitali imas li bolove, nit je ko provjeravao jesam li otvorena. BTW dr Miseljic je bio dezurni i cim je vidio ctg, bilo je -HITNO. Zato ne brini, zna nekad biti i da ctg ne valaj ali nije neki problem. Ja sam skoro slusala trudnicu kako prica da su je poslali da jede i da pojede nesto sslatko i sve posle ok.. Zato kad podjes na ctg najedi se.
|
|
|
|