Silver -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (20.11.2011 20:22:44)
|
IZVORNA PORUKA: gerberka silver dokle si sa pripremama? bebice samo satvis malo dugme na sredinu proreza ako vec nije ugrađeno.a vala kod mene se i muz zazelio..ja cu morati skinuti dugmice kad dođe vakat [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Imamo nesto svari za bebicu, ja i seka kupovale povremeno,ona odakle god ide nosi nesto za bebu [sm=smiley1.gif] kupila sam 10 pelena za pocetak, dobili smo dojavu o poklonima iz inostranstva...bice svasta [sm=bravo.gif] igracaka i odjece, torba za presvlacenje bebe, vrtuljak itd.! kupila sam posteljinicu, uz nju je dosla ogradica jorgan, jastuk, ukrasni jastuk, plahta sa gumom i plisana dekica, ja kupila kompletic za iznosenje uz njega dosla debela pamucna deka, dvije tri plisane igrackice sto su nam se svidjele i tako! A za mene imam do sad 3 pakovanja vir-a pa cu uzimati jos, eto spavacice, dva gridnjaka za dojenje, imam svoj ogrtac ali onaj mekani fini pa mi ga zao za porodiliste, jos bijel...pa cu vidjeti sta cu, crocksice moje, dosta vesa onog najobicnijeg i to je to za sad! [sm=smiley1.gif] Nekako sa posla imam vremena dok pa uvijek prosetam i po radnjama naidjem na jeftine stvari ponekad...i nemogu da odolim [sm=smiley36.gif] A i ja sam mislila staviti dugme na sredinu proreza... mada sto kazes Gerbo, ionako ce me svi gledati i gore i dole, mislim da se necu puno stiditi...[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|