Bebica11 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (22.11.2011 12:38:00)
|
Hello zenice masaAllah sto vas ima[sm=bravo.gif] ja standard, lomim se cijelu noc na l.boku, kad se probudim na ledjima strecnem se i na lijevu nazad, sinoc su me i bolovi budili i cesti odlasci u wc a jutros sam imala potrebu za wc i odem kad NISTA kazu da je i to predznak, uglavnom sad zatisje pred buru, brojim pokrete bebe stigla sam do 8, da hoce jos 2 pa da se odmorim psihicki kao covjek drznice jesil bila na ctg-u, jaaavi see[sm=smiley1.gif] sta nam je ljudi sa Sonjom ne javlja se par dana??[sm=zmeden.gif] Ja sutra idem aBd u DZ za uputnicu za komisiju, i evo da vam kazem ZA SVE ZIVO TREBA UPUTNICA, ja sam i pored otpusnih isla po uputnicu za pregled, znaci nisam se pregledala samo s otpusnim,uputnice uzimam kod ginekologa. To uvode da se neke zene kojima je uredna trudnoca ne vode dzaba po bolnicama da rasterete gore jer ima npr slucajeva poput mene koje lokalni ginekolog NE SMIJE voditi jer sam prekomplikovan i rizican slucaj i onda nas lokalni ginekolozi salju gore. I sad npr mi dodjemo s krvarenjima, bolovima, kontrakcijama, posteljicama ovakvim onakvim, pritiskovima, secerima i sta sve ne i cekamo jer se neka odlucila redovno voditi gore iako je sve ok, kontate? Imaju zato vecina njih privatne ordinacije a za bolnice i jesu samo "slucajevi za bolnice" al eto Jakotuzna rano je za pokrete al bice uskoro aBd[sm=bravo.gif] Chuci moguce je imati kontrakcije a ne osjetiti bol, ti to polahko kontrolisi, bice sve ok, ja sam imala bolne kontrakcije i krvarenja pa evo izgurala, nista strasno[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|