Bebica11 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (22.11.2011 13:23:35)
|
mamina princezo razumijem ja to sve, al govorim ti zasto to uvode, najidealnije bi bilo da se mi svi lijecimo kod dr koje sami izaberemo, VIDI MOJ SLUCAJ npr, meni lokalni ginekolog rekla "ti sine se moras voditi na GAK-u", ja isla par puta na GAK niko me nece uzeti, jer nemam veza, ne nosim koverte a njima su najdrazi pacijenti s kovertama bili oni slucajevi za bolnice ili ne, njima je to jedini kriterij i ja sam MORALA iako mogu dobiti BEZ POGOVORA lokalnog ginekologa ako treba 100 uputnica(takav sam slucaj nazalost) morala sam OTICI PRIVATNO kod dr sa GAK-a jer sam imala dvije alternative ili nosati koverte da bi me neko uzeo uopce u razmatranje ili platiti uslugu, s tim da napomenem, da roditelji od mm rade, da moji roditelji rade, da mm radi, ja sam tek zavrsila master i bila zapocela praksu i izgubila posao, znaci ja i mm od jedne plate smo se nadavali kao nikad u zivotu, al nije mi zao, samo da se hairli zavrsi aBd, al da je sve kako treba ja sam bila slucaj i najpreca za bolnice jer su to strucnjaci i odredili tako i mene je trebao neko strucan bez novca voditi al ja ne mogu doci na red i nisam najpreca jer ide sve nekim pogresnim putem i metodom, razumijes li me sad sta hocu reci??
|
|
|
|