Bebica11 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (25.10.2011 15:20:54)
|
IZVORNA PORUKA: zanzibarka Masallah ko nam je to dosao, pa bona pozeljela sam te :) halali sto onako izletih onaj dan, nisam se ni pozz, ja vidjela drgagog kroz prozor i bez glave izletila dolje :) dusa draga, zao mi je sto si se napatila, Bogati koja te to sestra izmasakrirala, grrrrrr idemo ih tuci i meni su isto uradile kad sam bila na tokolizi, sreca pa sam zadnji put onako brzo izasla :) Mi smo ti jos 2 u 1 :) nista me ne boli, ne smirujem se, nema sta ne radim, ali ova mala se ne pokrece, ma samo nek je dobro :) jel to nadja jos u bolnici ostala? hej tako mi je drago sto sam vas imala priliku upoznati gore, sve je bilo lakse s vama dvjema :) mi sutra opet idemo na kontrolu, ali doktorica uvijek kaze da ce nas pregledat i onda samo nam potpise ctg i kaze vidimo se za 2 dana, jucer mm poludioooo, poceo se derati na hodniku gore, kaze sta nas vise ova salta?! na hajr insallah samo, nadam se da ces nam biti dobro, ljubim te punooooooo heeej ja bas pitam za tebe[sm=smiley31.gif], ja bila prikacena pa te ne ispratih ma razvalila mi ona Belma, smedja s repom, grubijanka[sm=hudicek1.gif], da si me vidjela samo, zena iz moje sobe(ona mediha sto je bila u tvojoj sobi) mi donosila obloge na ruke, ja kao invalid nisam mogla ruke saviti da se napijem vode, ona mi davala soka, isto malo dijete[sm=smiley36.gif] hajde na hajr da bude sutra da se hairli rijesis, da to bebce hairli krene vise[sm=bravo.gif] nadjaa je jos u bolnici, nju strah ici kuci [sm=smiley36.gif]da je bolovi ne uhvate(tako je mene prvi put), pa ima jos ponekad bolove i stezanja maternice, a dr joj nikako nije nailazila, poslacu joj aBd danas-sutra sms da vidim dokle je
|
|
|
|