Bebica11 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) (25.10.2011 14:39:12)
|
IZVORNA PORUKA: gerberka bebice, i meni je bolnica fuj..mislim kome nije..al ja sam se sa jednom sestrom posvadjala, ostale su bile ok..pa ebemu majku, ko da u zatvor dođes! kakvo je stanje, kakav ti je grlic, jesi uloziva ili ne daj Boze otvorena..kakva si sad... ja nikako nisam zaplakala il se nasekirala zbog porodjajnih bolova koje sam trpila i sto sam u bolnici i sl a kad mi je jedna od njih namjerno razvalila venu meni muka srcu dosla i malo sam se isplakala u sobi, jer bas nisam neka ni jezikara, fino ih zamolim, sve kazem -molim te, HVALA TI, IZVINI STO TE ZOVEM, a opet kad je neko necovjek, necovjek je dzaba.. a sad imam i dalje kontrakcije, beba u zdjelici, al grlic je zatvoren hB(zbog toga me i pustila kuci), doduse to je gledala preko uzv, nije me pipala jer da ne bi valjda isprovocirala, pa hajde sad znaj...malo me boljelo i u predjelu rodnice pa sam ja imala osjecaj da sam se otvarala a dr kaze da nisam, ja mislim da sam od onog utrogestana ZABETONIRANA jer neko je pisao da ko ga koristi iza 20-te sedmice da se teze otvara a ja sam do 28.me malo me i internista prepala, kaze da moram ispitati na koje sam anestetike alergicna jer bi svaka op za mene bila rizicna, pitala sam dr da li smijem raditi alergotestove, rekla je da vidim s koznim dr, a sad ovo mirovanje a za ne daj Boze moram to znati, nadam se da ce me popusiti kontr da uradim alergotest
|
|
|
|