lepetetka -> RE: Humanitarni BabyBazar 32. po redu (3.11.2012 18:16:20)
|
drage forumašice, evo osjećam potrebu da se na neki način i pravdam nažalost.. Drage RR sa željom da filantropski djelujete ovo je tema za vas... ovaj sada BB je namjenjen djecaku nase forumasice koja vise nije s nama ... Kutiju za priloge donosi lepetetka? Bice i kutija za nasu forumasicu "ruka podrske" Bice i humanitrani stol... pročitavši ovaj citirani post, mislila sam da će biti dvije odvojene kutije kao što je i navedeno..svoju sam donijela i postavila na humanitarni sto gdje je bila i humanitarna kesa, za koju sam mislila da je za forumašicu, od istog sam se odmakla i neko je u međuvremenu sjedinio tu kesu i kutiju, za što nisam ni znala dok me nisu pozvali da me obavijeste da je kutija otvorena i da je u joj 215 KM, meni su dali 100 a za forumašicu 115 KM, sa čim sam se složila iz dva razloga: -prvi je da nisam bila u stanju razlučiti koliki je iznos dat za Omara a koliki za forumašicu, tj. nisam bila u stanju ići od jedne do druge i pitati koliko je koja i za koga dala [sm=smiley13.gif] - drugi je da je O zaista dobio od emine08 romobil, benetton hlače, a od svrićolino prelijepu trenerkicu novu, tako da je zaista i dobio divne poklone od naših dragih ženica i hvala im punooo [sm=smiley31.gif] nakon otvaranja kutije, počele su ženice davati još novaca, naglašavajući pri tome da je za malenog, pa je jedna forumašica dala 10, pa još ženica,..tako da je na kraju iznos izašao 131 KM, danas me je kontaktirala i medi87, koja mi je rekla da i pored njenog današnjeg priloga na ovu sumu dodam 10 KM pa je iznos sada 141 KM, eto to dakle cifra zaključno sa današnjim danom.. imala sam žalbi od žena što je to tako urađeno, bilo je forumašica koje su ubacivale po 10-20 KM namjenski za Omara, pa slale su i iz drugih gradova [sm=smiley31.gif] žao mi je jako ako neko misli da je oštećen na bilo koji način, ja ću mu vratiti novac iz svog džepa, nije problem, ali mislim da smo danas ipak učinile dva dobra djela, i da će i ovi novci otići u prave ruke.. vama svima hvala na tome što ste podržale ovu akciju, imate jedno veliko srce zaista, pokazali smo da naša rahmetli Mirela- dubravka01 nije umrla u našim mislima[sm=rozica.gif].. a i da mislimo na njeno malo pile [sm=smiley27.gif]
|
|
|
|