Super Beba -> RE: Humanitarni BabyBazar 32. po redu (18.11.2012 23:14:27)
|
IZVORNA PORUKA: Super Beba Drage moje, ja bih samo da vas obavijestim da smo lepetetka i ja provele divno popodne družeći sa prelijepim i predivnim momkom - Omarom, sinom naše rahmetli dubravke01...Omar je mashAllah divni, pametni, lijepi i vaspitani dječak! Oduševio nas je...I kako se samo igrao sa E. od lepetetke...Da ga aBd samo dobro u životu prati! Također, prenosim vam pozdrave Omarovog oca i zahvaljuje se puno što mislimo na njih, posebno na O. Rekao je da će se potruditi da dođu na jedan BB, da se O. druži sa malom RR rajom... Ovom prilikom bih ponovo da se zahvalim svima vama koje ste učestvovale u ovoj RR akciji...Bilo riječima potpore, bilo poklonima, prilogom...Hvala vam svima! [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] Inače nisam osoba koja lako pokazuje svoje emocije, ali ova posjeta me je baš pogodila...Jedva sam se uzdržala da ne zaplačem...Ima i slika sa druženja, samo ne znam gdje da ih postavim...Možda da višnja otključa temu humanitarni RR bazar, pa da ih tu postavim? IZVORNA PORUKA: lepetetka drage moje, evo da vam napišem izvještaj o današnjoj posjeti našem drugu Omaru [sm=smiley1.gif] SuperBeba i ja smo posjetile Omara i njegovog oca u njihovom divnom, toplom domu, prenijele pozdrave od RR teta i uručili poklone.. popili smo kaficu u lijepom društvu, a istu nam spremila Omarova draga nana [sm=smiley1.gif] Naš drug je jedan divni pametni dječak plave kosice, koji ide u vrtić i svaaaašta nešta zna, prelijepo priča, ima svoje drugove i drugarice.. Na poklonima su se zahvalili, a moram reći da su lijepe plave oke prvo ugledale romobil [sm=love.gif] rekla sam da je to poklon od RR druga i oni su ga toplo pozdravili i zahvalili mu se... emina08 prenesi pozdrave svom divnom dječaku [sm=smiley31.gif] Divan dom, divna porodica, žao mi je što je Mirela preselila [sm=smiley19.gif] i što nema priliku gledati ovog predivnog dječaka kako odrasta, bila bi jaaako ponosna na njih dvojicu.. eto, današnji dan me malo rastužio, malo razveselio...Omaru i ocu mogu poželjeti samo najbolje i da im Allah dragi u svemu bude na pomoći..za babuku znam da će se truditi da mu pruži samo najbolje, već jeste,..akoBogda da tako i nastavi.. Hvala još jednom svim ženama koje su učestvovale, hvala SuperBebi na posebno izdvojenom vremenu, poručivanju zidnog sata sa posvetom, vožnji, svemu [sm=smiley31.gif] Sbeba je slikala pa će biti i koja slikica kada bude imala vremena da postavi.. Slike sa jednog divnog druženja... http://imageshack.us/g/1/9875901/
|
|
|
|