Anoniman -> RE: naj naj forumasice (11.3.2013 15:24:51)
|
IZVORNA PORUKA: amra_sa Za ovo pa hajmo reći relativno kratko vrijeme od kad se družimo online mogu samo reći da ima super žena, i prave raje. Onako kao raja dopadaju mi se Vesela i Galicia, u mom fazonu, pomalo otkačene i čvakaste [sm=smiley36.gif] Eh Teacher mi je isto draga, nju mogu opisati kao iskrenu i toplu osobu. Višnja je izuzetno pametna ženska, odmjerena. Hanady je velika pričalica, sa njom nikad nije dosadno, ima tema na pretek. Svestrana, što mi se jako dopada. Možda najviše sličnosti imam sa Jasmin, samo što ja nisam pokrivena. AnLU mi je pravo teatralna i maštovita, kod nje vazda neke dogodovštine.[sm=smiley36.gif] Koka mi djeluje kao žešći emotivac, ima nešto u njoj što mi se jako sviđa. Ostale nisam imala priliku upoznati, nekad kasnije napišem nešto i o njima. Ne mogu a da ne spomenem Amonimnu, ona se naročito ističe, plačem kad čitam njene postove - komičarka [sm=smiley36.gif] Amra, hval ti sto si ostavila komentar, ali nisi bas najbolje shvatila moju temu. Mora biti naj naj. Opisi zene u superlativu...[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|