Apotekarka -> RE: naj naj forumasice (6.6.2013 14:41:28)
|
Ja bih izdvojila Hanady -bez dlake na jeziku,dobra majka,zena,domacica,spremna uvijek npomocu,suosjecajna,draga.... Vesela-uvijkek vesela,takodjer bez dlake na jeziku,hrabra jako,saljivdzija a uz to je i prava macka Skvo-spremna dati uvijek savjet na rr,odvazna, Lady 26-dsimpaticna,draga i jednostavna Henna ze.hrabrica nasamskromna i dobre naravi,optimista Pahuljica-draga,njezna,dobrica ,zna uzivati u zivotu imam dojam da je bas romanticna Nisam sad cesto na vasim temama ali nisam vas zaboravila Trudnjace s moje teme koje bi izdvojila Iman 83-jednostavna,slatka,ako nema sta pametno reciradije suti a zna dati i dobar savjet,voli salu Leva-hrabra,optimista,saljivdzija,ima dobrih savjeta Ninulina-ko da je meni sestra vazda je nesto u trudnoci napada,malo osjetljiva na svekrvu,a ipak dobre duse,sikirljiva,skromna I love you.draga,jednostavna,skromna i da izdvojim koju s beba do 1 godine Fuul moon-ono sto misli to i kaze svidjalo se kome ili ne a meni se svidja[sm=smiley36.gif],ima dobrih savjeta,jednostavnost je u njoj Almondray-puna savjeta,bez dlake na jeziku Vila-nekako sikirljiva kao ja,brizljiva,draga nesto me podsjeca na mene u pojedinim situacijama et nemmam kad vise nabrajati
|
|
|
|