| 
				  Apotekarka ->  RE: naj naj forumasice  (6.6.2013 14:41:28)
			   | 

Ja bih izdvojila Hanady -bez dlake na jeziku,dobra majka,zena,domacica,spremna uvijek npomocu,suosjecajna,draga....   Vesela-uvijkek vesela,takodjer bez dlake na jeziku,hrabra jako,saljivdzija a uz to je i prava macka   Skvo-spremna dati uvijek savjet na rr,odvazna,   Lady 26-dsimpaticna,draga i jednostavna   Henna ze.hrabrica nasamskromna i dobre naravi,optimista   Pahuljica-draga,njezna,dobrica ,zna uzivati u zivotu imam dojam da je bas romanticna      Nisam sad cesto na vasim temama ali nisam vas zaboravila   Trudnjace s moje teme koje bi izdvojila   Iman 83-jednostavna,slatka,ako nema sta pametno reciradije suti a zna dati i dobar savjet,voli salu   Leva-hrabra,optimista,saljivdzija,ima dobrih savjeta   Ninulina-ko da je meni sestra vazda je nesto u trudnoci napada,malo osjetljiva na svekrvu,a ipak dobre duse,sikirljiva,skromna   I love you.draga,jednostavna,skromna      i da izdvojim koju s beba do 1 godine   Fuul moon-ono sto misli to i kaze svidjalo se kome ili ne a meni se svidja[sm=smiley36.gif],ima dobrih savjeta,jednostavnost je u njoj   Almondray-puna savjeta,bez dlake na jeziku   Vila-nekako sikirljiva kao ja,brizljiva,draga nesto me podsjeca na mene u pojedinim situacijama   et nemmam kad vise nabrajati    

| 

| 

| 

|