Hocu bebu -> RE: kupovina putem interneta (22.10.2009 11:20:12)
|
IZVORNA PORUKA: Gigana IZVORNA PORUKA: Hocu bebu Ja licno tek nesto nabavim preko interneta, jer mi nije nekako to-to ako ne dodirnem, ne vidim...Naravno to se odnosi na garderobu i obucu... Muz inace kupuje dosta stvari preko Ebaya Posto imamo shop na Ebayu, mogu vam reci da je to sigurna opcija jer vas Ebay stiti, i mislim da vas ne moze neko tako lako ostetiti, iako se i to nazalost desava... Uvijek citajte i ono malo malo ispisano sitnim slovima, jer tu cesto potpisete ili pristanete na nesto, sto vas poslije zacudi [sm=smiley1.gif] A da li si ti u BiH? I kako ide dostava za BiH, te konkretno, preko kojeg e-baya naručuješ (iz koje države)? Ne, ja sam u Njemackoj. Ne znam nazalost kako je kad se dole salje odavde koliko je sigurno... Kad god kupujete nseto udjite na profil shopa, na temelju Bewertunga, tj kritika ili pohvala kupaca koji su vec tu kupovali, lakse cete stvoriti sliku kakav je shop da li je vjerodostojan, kakvo je pakovanja, kvalitete, kakva je azurnost pri slanju... Na kraju uvijek mozete i sami dati payback, i ocijeniti ih kako ste zadovoljni Naime mozete placati i preko pouzeca, tj platite robu kad vam dodje postaru, jest malo skuplje ali takvu robu mozete i vratit Normalno zakonom mozete svaku robu u roku od 14 dana vratit, ali zato treba pozorno citati sta pise u shopu, kakva je njihova poslovna regulacija
|
|
|
|