NIna_N2 -> RE: koju školu odabrati? (9.6.2017 9:17:14)
|
Pozdrav, nova sam na forumu i trenutno se nalazim u dilemi u koju skolu upisat dijete. Odnosno,vec sam upisala bila u maju. I tada sam dugo dugo razmislajala i vagala i naposlijetku se odlucila i upislala dijete i smtrala to time zavrsenim. Medutimm sad dobivam dopis da nazalost ipak moram trazit drugu skolu , da oni nemaju kapaciteta , da moraju zakonski primit svu djecu koja tom podrucju pripadaju, a s'obzirom da mi ne pripadamo da se obratimo skoli kojoj pripadamo. To od starta nisam zelila i ne zelim ni sad, al sad mi je prosao vec prvi upisni rok. Mislim ogorcena sam da su se sad sjetlili da nemaju kapacitete. Kad smo bili na testiranju krajem maja rekli su nam da je sve super i da je s’tim i upisan, da cemo dobiti papire nekad u septembru postom i sad ovo [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Sad evo opet "jovo na novo“. Pisala sam vec i na temi privatne skole jer sam zaiteresovana i za njih, ali nije da odbijam drzavne, samo ne zelim dijete upisat u prvu koja mi se ponudi. E sad znaima me ako mi neko moze reci koje su to OS (Novi Grad, Novo Sarajevo, Centar) u kojima se nastava pohadja iskljucivo u prvoj smjenei, znaci da nema mijenjanja smijena. Hvala unaprijed na odgovorima.
|
|
|
|