| 
				  sarisari ->  RE: HPV, Cin I II III i konizacija  (24.8.2009 18:01:29)
			   | 

E ovaj lijek o kome je dinaa pricala imas vec ovdje napisan, ali evo ja cu ti ga jos jednom napisati, a ovo za med, neven i rakiju jos nisam provjerila tacno kako ide pa cim provjerim napisem vam, a ovaj sa alojom svakako prvo probaj ide ovako:      300 gr aloje ( mora biti medicinska koja se moze konzumirati i da je starija    od 3 godine ),    500 ml medicinskog alkohola 90% rastvor    ¾ litra crnog vina    1 pakovanje cikorije    400 gr meda u sacu    Aloju samljeti i sve sastojke staviti u teglu od 3 litra, mijesati drvenom    kasikom.    Neka stoji na hladnom i tamnom  mjestu.    Masu mijesati dva puta dnevno, svaki dan u isto vrijeme, drvenom kasikom 5    dana.    Sesti dan procijediti kroz duplu gazu i plasticnu cjediljku.    Dio mase istresti u manju teglicu ili neku flasicu.    Lijek se pije 3 puta dnevno.    Ujutro na taste, popodne i navece prije jela.    Lijek piti 5 dana odjednom kolicinu najmanje kasikice.        Sljedecih 5 dana piti kolicinu srednje kasikice.    Ostatak lijeka piti kolicinu velike supene kasike.    Najvaznije od svega jeste da ne radis nista metalnom kasikom i da lijek    drzis u ustima sto duze mozes, a najmanje 5 minuta, jer treba da djeluje    prolazeci kroz zlijezde.    Morate se strogo pridrzavati uputstava a ja znam mnoge zene i djevojke koje su koristile lijek i njima je isto pomogao.    Sretno       aloju mozes kupiti u cvjecari, ali kao sto pise trazi medicinsku i stariju od tri godine, cikoriju u svim vecim marketima, vino moze bilo koje crno, med u sacu potrazi kod pravih pcelara i alkohol u apoteci kupi, aloja je 18KM, cikorija oko 2KM, alkohol oko 20KM, ako ti nesto nije jasno javi pa ti pisem 

| 

| 

| 

|