ladyblue RR -> RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] (28.10.2011 12:32:38)
|
rose, ja dajem supu koji kuham za nas. nisam joj nikada kuhala neke posebne supe. stavim meso (piletinu ili junetinu), mrkva, peršun, celer, luk, Vegeta, so i sve to u pretisu kuham. procijedim i dodam fideline. njoj samo u zdjelicu staim hljeba i tako joj dajem. sinoć smo opet imali haos sa temperaturom. skoro 40 je bila kada se probudila u 3:15. opet čepić, preznojavanje, presvlačenje itd. jutros je oko pola 10 ponovo dobila temp. i ja izmjerim 37,5 ma rekoh, da probam dati malo Ibuprofena dok skroz ne skoči pa ću opet čepić. kad spade. niko sretniji od mene jer jučer je toliko skakala da Ibuprofen nije uopšte reagovao, samo čepići. odvedem je na kontrolu. ništa, ostavio isti antibiotik, kaže da je temp. virusna i da bi trebala nakon tri dana da se stabilizuje. u ekstremnim slučajevim može teajati do 7 dana ali on kaže da ne misli da je kod nas takva situacija. i zaspala je 2 minute prije nego smo došli kući i razbudi se dok sam je donijela do kuće. stavim je u krevetić, toliko je vrištala i hujala da nisam mogla ad vjerujem. jučer po danu ništa nije spavala a čini mi se da će i danas biti takav dan. uglavnom, još uvijek belaj....
|
|
|
|