hatepsut -> RE: Nsa forumasica obolila od leukemije (18.4.2011 17:53:55)
|
Za pocetak hajmo prestati kukati i plakati,ma kako bilo tesko u ovakvim i slicnim situacijama covjek treba biti pribran!Mi smo predlozile da se u Zenici sto prije odrzi kafa ili da uplati koliko ko moze,mada sam misljenja da bi se na kafi vise skupilo.s tim da ne moramo pit ni tu kafu hajmo na klupu sjest pa i te pare sto smo naumile za kafu da damo ovoj majci!mi smo sve majke,i ne dao Bog nikom nista slicno!Mnogo novca jeste,ali ne treba gubiti nadu.ne znam sta ostale misle ali nebi bilo lose da napravimo u svakom gradu recimo mafine ili neke sitne kolace na ulicu i da prodajemo po 1-2km svako ce kupiti,a uz to sigurna sam i vise dati,uraditi 1-2 velike plakate.ja cu u svom gradu i napraviti i prodavati s svojim djetom mada sam sigurna da necemo biti samo ako prijedlog zazivi,ali mislim da predhodno treba nekog konsultirat.samo nam treba malo podrske.ZNACI IDEMO SLOZNO SVI ZA NEJRU,SVI ZA MAKA !!! ps. molim sve koji se cuju s Nejrom ili njenom porodicom prenesite joj mnogo pozdrava,sigurna sam da ce uspjeti,a to ce biti i jos jedan nas uspjeh !!!
|
|
|
|