hatepsut -> RE: Nsa forumasica obolila od leukemije (18.4.2011 21:57:06)
|
IZVORNA PORUKA: Amrino Zene sta mislite da pomjerimo Baby bazar pa da sve prihode damo za ovu svrhu? Ja cu napraviti muffine pa cemo ih prodavati po "simbolicnim" cijenama (koliko ko da) ili nesto slicno? Ima li jos neko kakvu ideju kako da ovo odradimo? Dobro neko rece- nemamo mi vremena za kukanje trebamo nesto uraditi! [sm=bravo.gif] srce si,zivota mi [sm=smiley31.gif],ja cu da vidim s svojim Zenicankama u srijedu.fkt imala sam u porodici 2 slucaja kad je trebalo pomoc u novcu za lijecenje,hvala Bogu uspjesno je novac skupljen,ja sam bukvalno isla od firme do firme,od prijatelja do prijatelja za svoju tetku .oni koji me poznaju,znaju o cemu se radilo.pucala sam u Sarajevo kod Batka,nema gdje me nije bilo.na kraju je falilo jos malo novca i imala sam ideju da s nekoliko rodica prodajemo kolace kako sam vec navela pa bilo na ulici ili od kafica do kafica...kako god samo da skupimo jer smo se bili prilicno istrosili.javio se direktor jedne firme koji nam je mnogo pomogao, tako da nije bilo potrebe za prodajom kolaca.elem ja vam stojim na raspolaganju,ne radim,K. je vec velik moze kuci a moze i samnom za bilo koji vid pomoci a naravno da cu i uplatit u skladu s svojim mogucnostima !
|
|
|
|