cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

Mamin majstorski potez za siguran dom

clock-img

16.12.2013

Sigurnost članova naše porodice i našeg doma, uvijek nam je na prvom mjestu. Sama pomisao da bi tu sliku nešto moglo pokvariti je uznemirujuća.

Mamin majstorski potez za siguran dom

Idealno bi bilo kada bismo našu porodicu i domove mogli zauvijek štititi od problema i nezgoda, ali to nije moguće. Međutim, moguće je san cijele porodice učiniti mirinijim, a eventualne posljedice šteta nastalih u našem domaćinstvu maksimalno ublažiti.

Svaki udar na kućni budžet, posebno iznenadni i veliki svima nam zadaje glavobolje. Nikad se ne možemo dovoljno osigurati od požara, poplava, kvarova, provala, loma stakla i slično, ali možemo ne brinuti za troškove popravke i za majstora.

Rješenje je osiguranje imovine.  

Tako, primjerice, ako živite u stanu od 54m2, članove svoga domaćinstva i imovinu u vašem domu možete osigurati 365 dana u godini, u dnevnom iznosu manjem od jedne konvertibilne marke. Uz to, Uniqa osiguranje omogućava i hitne majstorske intervencije. 

Napravite majstorski potez i izračunajte odmah kolika je cijena mirnog sna cijele porodice. 

 

Zadnji članci

article-img

Zadnje teme s foruma

message-img