cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

Očevi, ne zaboravite da fotografišete svoje žene!

Slikaj je. Nesređena frizura, bez šminke, stara prljava majica na njoj, neće smetati vašoj djeci kada jednog dana mame više ne bude. Biće im važno da si je jako volio da je takvu fotografišeš, dokumentuješ, sačuvaš taj trenutak u životu voljene žene

Očevi, ne zaboravite da fotografišete svoje žene!

Motivaciona govornica Kaylin Maree Schimpf objavila je dirljivo otvoreno pismo putem koga je sve očeve upozorila na važnost porodičnih fotografija. Pismo je podjeljeno više od 33.000 puta, lajkovalo ga je 64.000 ljudi, a ima više od 20.000 komentara.

 

 

"Ovom porukom želim podstaći sve muškarce da fotografišu svoje dame prije i nakon što dobiju djecu"- rekla jeSchimpf.

 




"Dragi čovječe, fotografiši je. Nije bitno kako izgleda i da li se tome protivi, ti je uslikaj. Ti ne razmišljaš o tome često, najverovatnije nikada. Ali, koliko je fotografija tebe, djece, vaše porodice ona uslikala. Međutim, kada nje ne bude bilo, te fotografije neće pokazati vašoj djeci ženu koja stoji iza kamere.


Slikaj je. Nesređena frizura, bez šminke, stara prljava majica na njoj, neće smetati vašoj djeci kada jednog dana mame više ne bude. Biće im važno da si je dovoljno volio da je takvu fotografišeš, dokumentuješ, sačuvaš taj trenutak u životu voljene žene. Nijedna žena ne želi da joj se život bilježi samo kroz selfije. Uradi ono što ona radi za tebe svaki dan i škljocni snimak s vremena na vrijeme. Budi ponosan. Slikaj je. Prije djece i poslije. Samo napravi fotografiju."

 



Iako Schimpf i njen partner još uvek nemaju djecu, svesni su važnosti porodičnih fotografija na kojima su oboje, kako bi jednog dana njihova djeca mogla da ih vide. Tek nakon smrti oca prije nekoliko godina postala je toga svjesna, jer shvatila je da je otac uvijek bio iza kamere i da ima samo nekoliko njegovih fotografija.

"Fotografije su na kraju jedino što imamo. Sjećanja su predivna, ali kad pogledam unazad, ja nemam fotografije svoga tate", izjavila jeSchimpf za The Huffington Post.


Izvor: Facebook Kaylin Maree Schimpf

Preuzeto sa: ringeraja.rs

Zadnji članci

article-img

Zadnje teme s foruma

message-img