cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

Pitajte naše doktore! - Bahceci

clock-img

18.3.2015

Doktori Bahceci Centra za neplodnost i vantjelesnu oplodnju odgovaraju na vaša pitanja putem FB stranice.

Bahceci Centar za neplodnost i vantjelesnu oplodnju pruža mogućnost svim parovima koji sumnjaju da se suočavaju s problemom bračne neplodnosti da putem naše Facebook stranice postave pitanje našim doktorima, specijalistima ginekologije, akušerstva, neplodnosti i embriologije.
 
Ukoliko imate pitanje za naše doktore pozivamo vas da četvrtkom ispod najave "Pitajte naše doktore" ostavite svoje pitanje. Naši doktori će u najkraćem roku pokušati da vam pruže odgovore na vaša pitanja.

 


"Gdje život počinje": Besplatni pregledi i konsultacije za parove 


U sklopu projekta "Gdje život počinje" do danas smo posjetili Bihać, Tuzlu i Zenicu, a neki od pacijenata s kojim smo se susreli danas već očekuju potomstvo. 

Radi velikog interesovanja građana, projekat nastavljamo i u narednom periodu u Mostaru i Podrogici. Više infomacija o terminima besplatnih pregleda i konsultacija možete pratiti na našoj Facebook stranici.

 

 


Bahceci Centar za neplodnost i vantjelesnu oplodnju već dugi niz godina priprema video materijale za naše pacijente kako bi stekli što bolji uvid u proces liječenja neplodnosti.

Od prošlog mjeseca svi video materijali dostupni su i na našoj web stranici u sklopu našeg online kanala Bahceci TV, gdje možete pogledati priloge u kojim naši doktori pružaju savjete o neplodnosti i vantjelesnoj oplodnji sa prevodom.

 


Dr. Umit Goktolga, specijalist ginekologije, akušerstva i neplodnosti, je medicinski direktor Bahceci centra za neplodnost i vantjelesnu oplodnju u Sarajevu. Prije dolaska u našu zemlju Dr. Goktolga predsjedavao je Udruženjem ginekologa Turske, a u svojoj dvadesetogodišnjoj praksi objavio je preko 40 naučnih radova u oblasti ginekologije i neplodnosti.

U ragovoru za Dnevni avaz Dr. Goktolga govori o uspješnim rezultatima u procesu liječenja neplodnosti u našoj klinici, a povodom rođenja 80 zdravih beba u Bahceci centru samo u mjesecu februaru 2015.


Kontaktirajte nas! 

 

t. +387.33.420.194
e. bihivf@bahceci.com

 

http://www.dodaj.rs/f/12/wU/11X8dmEr/unnamed-3.jpg

Zadnji članci

article-img

Zadnje teme s foruma

message-img