cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

Za sve nas koje ne volimo da peglamo!

Mnogim ženama se želja ostvarila! Mašina za peglanje i slaganje veša. Ova čudo-mašina će se 2018. godine naći u prodaji

Budućnost je stigla. Stigla je i donijela nam mnoštvo korisnih aparata, koji će nam olakšati dovoljno složen i brz život. Najzad je ostvaren san mnogim ženama! U San Francisku su izumili mašinu FoldiMate koja sama pegla i slaže čiste stvari! Zar to nije čudo?

Treba samo ubaciti u mašinu maksimalno 15 stvari i, već nakon jednog minuta ona će vam ih vratiti lijepo složene, a vi samo treba da ih stavite u ormar (ovo, naravno, može svako da uradi).

Ovaj izum je već naručilo nekoliko prvih kupaca. FoldiMate će im biti dostavljen tokom 2018. god. Cijena, naravno, nije mala – treba izdvojiti 700-800 dolara za jednu ovakvu stvarčicu. Ali ovo je odlična investicija, jer ćete uštedeti mnogo vremena i snage.

Kako radi FoldiMate?

Sve ovo postiže zahvaljujući transportnom pojasu i robotnim manipulatorima. Vašu odjeću će oblivati vrela para, a slagaće je posebne „robo-ruke“. Možete dodavati i specijane kapsule, koje će dati vašoj odjeći prijatan miris.

Ovaj video će vam razjasniti kako će raditi ovo čudo od tehnike...

 

Izvor: uspesnažena

Zadnji članci

article-img

Zadnje teme s foruma

message-img