Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
po meni su Jan,,Ian, Dorijan, Daniel i jos po neka imena bas nacionalno opredeljena
A koje su to nacionalnosti Jan, Dorijan i Danijel...mene zivo interesuje
Top 5 muskih po meni su: Andrej (ofskroz), Jan, Mak, Vanja, Filip Top 5 zenskih: uuuuuuu...ima ih mnogo Ela, Tanja, Anja, Mia, Uma, Lara, Lana, Manja, Zoja, Nadja (a da se ne cita đ),...ma ima Hin jos koliko volite
OT
pa Jan i Ian su mi nekako skandinavska , Dorijan ima ga kod Albanaca, Danijel recimo po Srbiji i eto tako to hocu reci Jan imam holandjanina prijatelja doduse Ian ne ali mi zvuci skandinavsko , dorijan albanac poznajem jednog takvog a danijela po srbiji i makedoniji koliko hoces ono sto znam pa zar ne ?!
Ime daniel , ian ,, lan ta imena su veoma cesta po evropi citavoj , kod nas na balkanu , ja jesam cula za Dorian bez j ja poznajem 2 engleza Doriana sad dali dva imena odlucuju da ih ima vise ne bih rekla ....Filip takodje ime multinacionalo moze se svugdje sresti.... Mia , Ela , Lana, Tanja , Sara, Ema , takodje ...I ja sam izabrala ime svom sinu koje moze i kod nas a i gdje god u svijet da podje osim tih azijskih drzava ....
26.09.2011, 22:10
Anoniman
IZVORNA PORUKA: triputmama
Jan nisam u mojoj rodnoj zemlji nikad cula da se neko tako zove Danijel-a ili Daniel -a ima ih doduse svugde
a neki predlog i nemam bas na ovoj temi out sam of imena sorry postavljacice pitanja odosmo OT
jesi iz BiH...imas ba Janova ovdje...ja licno znam 3 iz Sarajeva...u ceskoj je svaki drugi bio jan
26.09.2011, 22:20
veeseelaa
20552
Jan čula, imam neke poznanike, miješani brak, odlučili su se za to ime
26.09.2011, 22:22
Skvo RR
4542
IZVORNA PORUKA: dadada
Jan nisam u mojoj rodnoj zemlji nikad cula da se neko tako zove Danijel-a ili Daniel -a ima ih doduse svugde
a neki predlog i nemam bas na ovoj temi out sam of imena sorry postavljacice pitanja odosmo OT
jesi iz BiH...imas ba Janova ovdje...ja licno znam 3 iz Sarajeva...u ceskoj je svaki drugi bio jan
I ja znam 3 ..mozda znamo iste janove..
26.09.2011, 22:26
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
probabli
dinaa
2141
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Jan čula, imam neke poznanike, miješani brak, odlučili su se za to ime
Isto ovako, Vesela mozda su nam poznanici isti
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
a ja dvojicu...jedan mi fali
27.09.2011, 00:14
bebbe RR
2004
E, ja znam ko zna koliko Janova Ovdje, u Slo, svaki peti mlađi muškarac Jan. Nova varijanta je JON. Osobno mi se ne sviđa, zvuči mi kao pogrešno izgovoren i napissan John, ali baš moderno trenutno.
27.09.2011, 01:09
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebbe RR
E, ja znam ko zna koliko Janova Ovdje, u Slo, svaki peti mlađi muškarac Jan. Nova varijanta je JON. Osobno mi se ne sviđa, zvuči mi kao pogrešno izgovoren i napissan John, ali baš moderno trenutno.
Jon je cesto ime u Skandinaviji, barem se cesto srece u DK , skraceno od Johnes ili John, al meni se bas ne svidja
< Poruku je uredio MarinaDK -- 27.9.2011 1:12:27 >
27.09.2011, 08:52
KupusLivada
-27
Super su vam prijedlozi.
Jan je otpao jedino zbog toga što nam je drug ukrao to ime za svog sina, bio je brži od nas :D
A meni je šega pojam "mješani brak", no ne bih ovdje o tome, poenta je da ste mi dali puna prijedloga za internacionalna i mena i na tome vam hvala. Jedino bih još voljela da poznajem bolje stara stara bosanska imena, ona od prije Kulina Bana, i njihova božanstva. Pa da onda dam baš jako nacionalno ime, a da niko ne skonta.
Btw, mi smo jednom za prijateljicu smišljali ime, i došli smo do kovanice Ema Nur ili Emanur. Sutradan sam na webu vidjela da ime zaista postoji (žensko ime) i da je u nekim zemljama dosta rasprostranjeno. Meni se jako sviđa, eto i vam prijedlog (ime je još uvijek slobodno )
27.09.2011, 08:55
KupusLivada
-27
IZVORNA PORUKA: MicoTico
Evo moj dječak se zove Tibor i to mi je bas onako neutralno ime, a meni je najljepse na svijetu
šta znači?
27.09.2011, 09:25
hanabanana
4435
Tibor - sveto mjesto, od latinske riječi tiburtius. Tiberius claudius bio je rimski imperator. Tiber je i ime rijeke.
27.09.2011, 09:42
KupusLivada
-27
Tiber i tiberius sam znala, za tibor ne... super ime, super značenje :)
27.09.2011, 18:37
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: KupusLivada
Tiber i tiberius sam znala, za tibor ne... super ime, super značenje :)
Ja sam se za ime Tibor odlučila kad sam upoznala (dok sam bila trudna) jednog preslatkog dječaka koji se tako zove, a još kad sam pronašla i značenje tog imena, to je bilo to. Inače, Tibor je baš često ime u Mađarskoj.
15.11.2011, 14:45
maajaa
76
Moja kcerka se zove Ena. Sad je druga bebica na putu (jos uvijek ne znamo spol), u igri su imena Ema i Mak.
15.11.2011, 15:00
Emica_sa
1463
Moj sin je Alan
Curica Farah,ali iskreno sam se pokajala sto joj nisam dala neko vise nacionalno neutralno ime
15.11.2011, 15:15
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: Emica_sa
Moj sin je Alan
Curica Farah,ali iskreno sam se pokajala sto joj nisam dala neko vise nacionalno neutralno ime
alan mi je bas lijepo ime! danas nesto razmisljam od ti neutralnih imena da su mi jos lijepa imena nino i nina, svidja mi se i tin i tina
15.11.2011, 15:18
Lulu_08
350
IZVORNA PORUKA: maajaa
Moja kcerka se zove Ena. Sad je druga bebica na putu (jos uvijek ne znamo spol), u igri su imena Ema i Mak.
Sve mi se svidja .
Ja nesto kontam zamisli ko ima blizance djecaka i djevojcicu pa im da imena Mia i Mak, super hehehe.
Joj show sam.
15.11.2011, 15:20
bebbe RR
2004
I meni je Nino lijepo ime. I Tin isto... Pa, i ženske varijante nisu loše...
15.11.2011, 16:10
Emica_sa
1463
Tin je jedno od najljepsih muskih imena,a obecala sam sama sebi,ako budem imala vise djece i ako bude curica da ce se zvati Atina
15.11.2011, 16:12
teacher75
5394
meni su nekako najljepsa bas ova nacionalno neutralna imena, ne znam zasto,al nekako mi najljepse zvuce
15.11.2011, 16:16
Emica_sa
1463
Pa i ja imam nacionalno neutralno ime,mislim ako ne racunas budizam- Nirvana
15.11.2011, 16:18
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: Emica_sa
Pa i ja imam nacionalno neutralno ime,mislim ako ne racunas budizam- Nirvana
poznajem samo jednu ucenicu s tim imenom
15.11.2011, 16:21
ElmaB
4568
Ja sam svojim blizancima htjela dati imena Tin i Lana, ali je Tea (najstarija kćerka) odlučila da budu Deni i Lana.