Dobro jutro drago mi je da vam je bilo lijepo zvecka...zao mi je sto ste zavrsil u hitnoj ...proci ce i to
Kod nas standardica...treba dan osmisliti Trebala bih mu cizme pogledati...a isto mi je pitanje ko i kod hanady ...samo sto meni treba intershop tj.ciciban
de virni kroz porzor...jel merkur tamo oživio...akor adi merkur radi onda sve ja ako krenem odvade sa ovoga brda..niđe nisma psipjela ako ne radi ništa
negledaju moji pendzeri na merkur ...mogu ti vidjeti jedino je li bazen radi ma ja cu nazvati ciciban ...da provjerim
07.11.2011, 10:03
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MarinaDK
joooooooooooooooojjjjjjjjjjjjj ljuta sam,ali stvarno bio Djole u svedskoj a ja nisam znala,tj niko nije napravio reklamu
ne druzis se sa nasim ljudima
07.11.2011, 10:07
Anoniman
Jutro! dadada, javi i meni za ciciban, da li radi, mi kontamo kupiti 'buce' pa sve nesto mi rano, sta mislite A kaze mukaci su keteni (muskarci su kreteni), a rekoh jesu li i mali djecaci, kaze nisu samo veliki mukaci, a tata nije, on nije mukajac , uzassss
07.11.2011, 10:09
Anoniman
Ma u mom gradu se stalno organizuju koncerti ali sve dolaze neke da izvines tarabe,selma,Viki,maid ,fazlija,i neki hule,bem ti jednom pozvali dubiozu a meni stomak do zuba bio taman pred moj termin,i nisam ni mogla.... Ovaj put bez reklame,isla bi pjeske za Svedsku hahah,zezam se nije mi Goteborg daleko,malo vozom,malo trajektom, autom ne trneni 2,5 sata,al bas mi se neda
07.11.2011, 10:09
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara
Jutro! dadada, javi i meni za ciciban, da li radi, mi kontamo kupiti 'buce' pa sve nesto mi rano, sta mislite A kaze mukaci su keteni (muskarci su kreteni), a rekoh jesu li i mali djecaci, kaze nisu samo veliki mukaci, a tata nije, on nije mukajac , uzassss
...volim ja nju naj na svijetu
mogle bi skupa...evo ja sad zvala...niko mi se nejavlja
07.11.2011, 10:14
Anoniman
Pa iako rade tek u 11 cini mi se otvaraju, ne zznam, gdje cemo skupa ako ne rade, ali eto moze
07.11.2011, 10:14
R&T@
5982
Dobro jutro
Moram na fb zbog "muzicarke", pa vas citam poslije...
07.11.2011, 10:17
Anoniman
Pa iako rade tek u 11 cini mi se otvaraju, ne zznam, gdje cemo skupa ako ne rade, ali eto moze
bilo kuda kiki svuda ma rade garant...znas da privatnici ne daju slobodno nikom drugo ste vi iz drzavnih firmi
07.11.2011, 10:26
R&T@
5982
E, sad sam tu...
Sretan praznik forumasicama koje slave...
Mi smo prezivjeli jucerasnji dan bez tableta za zeludac... vidjeli sve drage ljude kojima je trebalo cestitati..
Danas sam ja domacica jer ne radim i pravim rucak za sve ove koji su kod privatnika...
07.11.2011, 10:30
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada
ma rade garant...znas da privatnici ne daju slobodno nikom drugo ste vi iz drzavnih firmi
Jah Hajde hocemo li onda, kad i vodis li A, ako ne vodis onda necemo
07.11.2011, 10:32
ladyblue RR
1848
jutro...ja sam pospana do bola. Jutros u 5 sam legla a mala ustala prije 8. Ne znam gdje sam. Glava me boli od cigara. Fuj!
07.11.2011, 10:34
Anoniman
dobro jutro moja Noa sve obrnula budi se u 7 imam podocnjake koje sam valjda trebala imati kad je bila beba do nedavno mi djete fino spavalo do 11
07.11.2011, 10:37
R&T@
5982
E, mame budilica, neka malo... Nama je "spavati do barem 8" nepoznanica...
07.11.2011, 10:39
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra
E, mame budilica, neka malo... Nama je "spavati do barem 8" nepoznanica...
meni skroz neobicno
07.11.2011, 10:40
Anoniman
noa, bezobrazna si
07.11.2011, 10:42
Anoniman
noa, bezobrazna si
ma skroz mi ovo neisplativo em grijanje ranije palim em doruckujem a prije nisam
07.11.2011, 10:48
Anoniman
Joj, zene, digni to dupe, dabogda dobila posao sto prije pa da moras ustajati rano
07.11.2011, 10:50
Anoniman
Joj, zene, digni to dupe, dabogda dobila posao sto prije pa da moras ustajati rano
Bog te čuo
07.11.2011, 10:52
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa
Bog te čuo
07.11.2011, 10:56
mnn
1611
Ajme izludi me kompjuter neće da se logiram pa eto pišem preko i phona.. Alex me izludiooo doslovno to djete ništa neće da sluša jutros trci bježi na cestu ja za njim urlam:(( uzassss uff Bjezim dalje jer moram ručak kuhati pa raditi..
07.11.2011, 10:58
Anoniman
ma rade garant...znas da privatnici ne daju slobodno nikom drugo ste vi iz drzavnih firmi
evo ja se tusnula...A. obukla...mi smo skoro pa spremni ...hocemo se tamo naci ? ja cu tahijem hoce li Josko sa nama?
Jah Hajde hocemo li onda, kad i vodis li A, ako ne vodis onda necemo
07.11.2011, 11:00
Anoniman
dobro jutro moja Noa sve obrnula budi se u 7 imam podocnjake koje sam valjda trebala imati kad je bila beba do nedavno mi djete fino spavalo do 11
suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuti znas da vazda ovih ljubomornih ima
07.11.2011, 11:08
Anoniman
jao vi odoste u setnju kod nas kisa i bas bljak vrijeme
07.11.2011, 11:08
Anoniman
i kod nas je bljak vrijeme...sa kisom
07.11.2011, 11:25
Hanady RR
18727
i kod nas je bljak vrijeme...sa kisom
kiša...meni s ene ide nigdje... ja sam baš htjela da šetamo čaršijom i uživamo malo...a ovo me vrijeme totalno predomisli