jao vi odoste u setnju kod nas kisa i bas bljak vrijeme
i kod nas je bljak vrijeme...sa kisom
kiša...meni s ene ide nigdje... ja sam baš htjela da šetamo čaršijom i uživamo malo...a ovo me vrijeme totalno predomisli
ma hajde bogati...jeste slatke...ali niste od secera...necete se istopiti ...ja odoh...ne mogu da sjedim...u igraonu mi se danas ne ide...a ovaj ce poludditi u kuci citav dan
07.11.2011, 11:38
Mya_81 RR
5531
I kod nas kiša. Ali neka je, baš sam lijena za izlazak...
Moram pohvaliti svoje dijete koje je za doručak pojelo 3 jajeta i malo poslije toga 2 montea. Ne znam šta joj je, inače nije takva Ja joj napravila jedno jaje jer joj zna i ostati, kad ona traži još, ja naravno napravila opet jedno i kad nisam pala u nesvijest kad je tražila i treće
07.11.2011, 11:41
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
I kod nas kiša. Ali neka je, baš sam lijena za izlazak...
Moram pohvaliti svoje dijete koje je za doručak pojelo 3 jajeta i malo poslije toga 2 montea. Ne znam šta joj je, inače nije takva Ja joj napravila jedno jaje jer joj zna i ostati, kad ona traži još, ja naravno napravila opet jedno i kad nisam pala u nesvijest kad je tražila i treće
da prostis moja Noa bi pojela tablu jaja to je jedino sto bi stalno jela
07.11.2011, 11:42
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: noa
kiša...meni s ene ide nigdje... ja sam baš htjela da šetamo čaršijom i uživamo malo...a ovo me vrijeme totalno predomisli
ma hajde bogati...jeste slatke...ali niste od secera...necete se istopiti ...ja odoh...ne mogu da sjedim...u igraonu mi se danas ne ide...a ovaj ce poludditi u kuci citav dan
napravi kuglanu ,plasticne flase manje i jednu loptu i eto igre
07.11.2011, 11:45
Anoniman
Ja sinoc listala neki e casopis kako zabaviti dijete u zimslim danimaima finih ideja,,,ta kuglana nije losa
07.11.2011, 11:49
Anoniman
pozdravljamo vas idemo malo vanka da se istrcimo i izgladnimo..
07.11.2011, 12:02
Anoniman
dan zene mi skoro usli u kucu kisa nas potjerala a i ladno je . A gleda crtic , Mya Anel moze pojest jedno jaje nekad i dvoje mada dam jedno jer je tesko jaje pa jedno dam vecinom .
07.11.2011, 12:04
R&T@
5982
Nas tri odosmo malo u krevet...
Na ulazna vrata cemo staviti ceduljicu: "Drage bajramdžije, bujrum...domacini su u spavacoj, hrana u kuhinji, sto u dnevnoj...Posluzite se...Pridruzit cemo vam se oko 15 sati"
07.11.2011, 12:06
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MarinaDK
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: noa
napravi kuglanu ,plasticne flase manje i jednu loptu i eto igre
mi imamo prave plasticne , kugle i lopta ima se uzeti nije skupo al nama stoji u ladici kupi prasinu nije zainteresovan Najvise voli da se igra sa muzem kad dodje s posla viona .-aviona papirnih
Kad smo vani bili, i sad neko zapalio nesto dimi se anel ce didi mama goji ata i pokazuje rukama kako mama pusi garu , vice goji gaja fuj kaka midi Ugleda ptice , pa ce didi sav radostan eno cica pajalica -ptica spavalica iz crtica pokojo cudo ne zapamtio kad bezbroj puta pogleda jedno te isto.
Kad ga presvlacim jednom mu se cuna bila digla, i ja mu rekla a on ce kad god mu skidam pempu vice didi mama toji nuna goje i smije se-stoji cuna gore
07.11.2011, 18:00
Anoniman
Vecer! Evo tek ustale, ja malo manje kunjala a A standardno 3 sata, ne ureklo se samo da vam prijavim da je dadadin A pravi dzentlmen, Ajnu je bas pazio, drzao za ruke i njezno zagrlio , a djecacima je pokazao ko je musko
< Poruku je uredio sahara -- 7.11.2011 18:01:41 >
07.11.2011, 18:49
Anoniman
St
IZVORNA PORUKA: sahara
Vecer! Evo tek ustale, ja malo manje kunjala a A standardno 3 sata, ne ureklo se samo da vam prijavim da je dadadin A pravi dzentlmen, Ajnu je bas pazio, drzao za ruke i njezno zagrlio , a djecacima je pokazao ko je musko
o je teta sahara fina
Ja samo mogu reci da sam ljubomorna na tebe...A. je dijete za pozeliti (kuc...kuc...se kaze...jel de ) od kako saam dosla mami pricam o A.
07.11.2011, 18:51
koka i po
7309
pozdrav domovini
07.11.2011, 19:18
Anoniman
pozdravcek koki dadada, mogu mislit tebe kad si pocela hvaliti A, ma daj bona, divan je, samo sto je musko
07.11.2011, 19:56
ladyblue RR
1848
pozdrav i od ove mahmurne mame....joj cijeli dan se za život borim...
mala već spava a ne vjerujem da ću ja biti još dugo budna. danas sam nešto malo uspjela odspavati ali sve je to slabo nakon onakve noći.
Bice curica abd dobro ,par dana i naviknut ce se na drugare,a ti ne brini znam daje teko i ja sve odgadjam a opet mi zao ipak vec mureba drustvo ,voli djecu.... Od mene i adija zagrljaji,mada bion poslao i pusu
07.11.2011, 22:32
hatepsut
1241
IZVORNA PORUKA: Iman83
Ja samo da vam mahnem....
Nekakva sam nedorečena...
Još na to sve Iman sutra kreće u vrtić
Samo da znas da mislim na tebe i ne samo ja nego i jos mnogo forumasica...neka ti Allah dz.s. podari sabur...a tvojoj mami lijepi dzennet !Princezi zelim sretano u vrticu,bez suzica !
07.11.2011, 22:34
Anoniman
IZVORNA PORUKA: hatepsut
IZVORNA PORUKA: Iman83
Ja samo da vam mahnem....
Nekakva sam nedorečena...
Još na to sve Iman sutra kreće u vrtić
Samo da znas da mislim na tebe i ne samo ja nego i jos mnogo forumasica...neka ti Allah dz.s. podari sabur...a tvojoj mami lijepi dzennet !Princezi zelim sretano u vrticu,bez suzica !
istina
potpisujem i stalno mi u mislima ona tvoja poruka zaista nitko ne zna kad je taj ''poslijednji put'' saljem ti milion