IZVORNA PORUKA: jelenaT
Znam da ce dosta mama sad na mene drvlje i kamenje, ali kod mene nema nista da nece, mislim nece ona ali ja to ne fermam sto nece, iskreno ja natjeram...ne silim dijete sad sto je tucem da pojede, ali malo ubjedjivanja je kod nas prilikom svakog obroka, jer ona da se pita ona nista ne bi jela po cijeli dan. Jednom sam je pustila i dijete bukvalno dan i po nista u usta nije stavila i posle dan i po sam je jedva natjerala da nesto pojede
em ti vise i mrsu... nadam se i ja da ce to uskoro sve biti samo spominjanje... a ovo podebljano slazem se s tobom i ja uvijek kazem, ja sam rodila njih nisu oni mene i ja postavljam pravila a ne oni...
megi draga, ostavi se ti plocica nego uzivaj u trudnoci.... kako nam je predivna drugarica??? raduje li se bebici???
moze jedan prijedlog za ove nejelice... nemojte izmisljati novu hranu, nego skontajte sta vam djeca hoce pojesti, sta vole, pa makar to bile i virsle, par dana neka jedu dok ne naviknu na hranu, dok im zeludac ne uhvati ritam da mora jesti, a onda im lagano ubacujte i ostalu hranu ali lagano... jer ovako ako puno mijesate hranu, ako se djetetu na prvu ne svidi zeludac ne dobiva nista i ne stvara se potreba za hranom... to vam je isto kao i dojenje, koliko nudis toliko se i stvara potreba... nadam se da ste me shvatile i da se necete naljutiti ali ja samo zelim pomoci jer mi je zao da se i vi i djeca patite...