Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ma ja mislim da i nije neki problem stoi Lane ne jede,to je normalno jer jevdijete bolesno i isrpljeno,vise mer brine ta temp.koja traje ui sto ona techerki na oko ne izgleda dobro,blijeda...Kao sto su ostale forumasice rekla mislim da joj je potrebna infuzija s vitaminima da je malo podigne....Kako god sretno ,jer treba i teacherku razumiti boji se da je ne ostave u bolnici nije lako kad nisi trudan a ne kad si trudan i uz to imas mucnine...
29.09.2011, 13:10
bebacha
1170
Apotekarka.sve sam to i ja rekla.Alen je isto imao dugo temp,upalu pluca,nje jeo,pio.infuzija bas malo podigla.samo smo mi bili u bolnici a ja sam misljenja da njima bolje kod kuce
29.09.2011, 13:36
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha
Apotekarka.sve sam to i ja rekla.Alen je isto imao dugo temp,upalu pluca,nje jeo,pio.infuzija bas malo podigla.samo smo mi bili u bolnici a ja sam misljenja da njima bolje kod kuce
prije bi ozdravila u boln . nego kuci . Naravno svako svoje ima pravo i na misljnje i kako ce raditi postupiti a evo da te pitam zasto vi onda niste ostali kuci kad je bio bolestan mali upala pluca ...... Bilo bi vam bolje kuci mozda jel ....... Moje djete kad je povracalo jel trebala sam ga gčledati kako se pati da pati povraca sve zivo ko polu mrtvac je bio ja sam trebala sjediti kuci i cekat dan kad ce mu biti bolje . Ne kazem da nema nista lose kuci al ako je djete slabo al bas slabo zasto duljiti agoniju ako se moze pomoci brze Kazes svejedno bi je dokt gore svasta davali pa naravno i tvom su i mom su pa kako ce ozdraviti sami oc sebe . Tiki zna najbolje kako ce i sta ce odluciti Sta god odluci sretno da sto prije sve bude iza njih .
29.09.2011, 13:39
tekja
1957
dan..
V. izasao sa MM napolje, a ja sve k'o nesto bi da radim, a brzo odustanem ..kuha se rucak, a to je najvaznije - ujedno drugarice, evo odgovora na pitanje
Tik, jeste stigle sa inj....hajd obraduj me i reci da ces voditi L. na tu "privatnu" infuziju ...mada ni ova opcija kucne posjete nije uopste losa...dusica malena stalno mi je na pameti ...
Malo OT: Kad sam rodila V., porod prosao super, ja se osjecam super, sve 5, al' 6-7 h od poroda ne mogu da odem do wc-a, jer se u sjedecem polozaju onesvijestim, a o stojecem samo mogu da mastam...dok lezim, imam osjecaj da mogu da trcim, al cim se pridignem, sve oko mene odeeeeee i ja u bandak...na moje insistiranje ukljuce mi brzinsku inf. glukoze i B vit., cim je iskapala, sama sam otisla, kao pcelica, u halu...ovo te ja tiki direktno nagovaram
29.09.2011, 13:41
bebacha
1170
ja zbog njene trudnoce govorim da im je bolje kuci.da nije trudna to je druga prica.a i misljenja sam da se prilikom bolnickog lijecanja daje i previse terapije koji i nije bas neophodna a treca stvar je hrana.moj Alen je 7 dana dobijao piru na vodi i malo zumanceta ili malo mljevenog mesa.dorucak nije dobio nikad.il nemaju dovoljno voca ili ja neodem na vrijeme po hranu(njihovo odrazlozenje)znaci ne uzmem iz hodnika hranu jer sam uz sve problema zaboravila da je vrijeme vecere.kod kuce je bolje
29.09.2011, 13:46
koka i po
7309
dan... svasta ja procita.... tiki neznam sta bih ti rekla...drzite se ... tajra nisam ljuta niti si sta zakuhala samo me ne razumijes I.je dobro...koliko se moze reci.... juce sam bila malo dosli mu drugovi iz kvarta u posjetu i svaki nosi nekakvu kesicu...kaze skupili pare a mene .. lijpo je na ovakvom vaktu vidjeti da ipak ljudi vode racuna kako odgojiti svoju djecu da budu insani.barem ovdje kod nas gdje je sve takoreci otislo u m..... S kise i kasljuca....valjda nije nista opasno. apotekarko tu sam duso samo mi se nesto neda pisati.
29.09.2011, 13:47
Anoniman
kod nas je sto se tice hrane u bolnici ko u hotelu majemi imas hranu posebnu za posebno za odrase dorucak,rucak , veceras kako nama tako i sve je najmmm super anel je jeo jer nije htjeo mlijak supice, riza, pire majkemi ni ja bolje ne napravim . Samo je gadno biti zatvoren, bodu ga , mislim tesko da je hotel sa 10ete zvjezdica . Al bitno da oni ozdrave nije ni nama lako bilo , koje nisu trudne isto ...... Al vidjece sta ce joj dokt. Od srca joj zelim da taj gorki okus bolsnice ne osjeti jer meni je dugo u usima odzvonjavao djeciji plac i gledanje kako se djeca pate.jer smo vidjeli svasta svakakvi slucajeva ! Boze samo zdravlja svoj djeci svjeta . Al jaka je mala zilava Lana ozdravit ce ona mami svojoj.
29.09.2011, 13:48
Anoniman
Lady tu sam ja...citam i pratim sta se desava .
Teacherko draga razumijem te u potpunosti za tvoje strahove i sve, ljubimo vas i zelimo brzo ozdravljenje
29.09.2011, 13:50
Lady26
9177
IZVORNA PORUKA: koka i po
dan... svasta ja procita.... tiki neznam sta bih ti rekla...drzite se ... tajra nisam ljuta niti si sta zakuhala samo me ne razumijes I.je dobro...koliko se moze reci.... juce sam bila malo dosli mu drugovi iz kvarta u posjetu i svaki nosi nekakvu kesicu...kaze skupili pare a mene .. lijpo je na ovakvom vaktu vidjeti da ipak ljudi vode racuna kako odgojiti svoju djecu da budu insani.barem ovdje kod nas gdje je sve takoreci otislo u m.....S kise i kasljuca....valjda nije nista opasno. apotekarko tu sam duso samo mi se nesto neda pisati.
i i
29.09.2011, 13:50
Lady26
9177
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Teacherko draga razumijem te u potpunosti za tvoje strahove i sve, ljubimo vas i zelimo brzo ozdravljenje
Pozeljela sam vas, al stvarno.... i tako bih voljela vidjeti Luku, ali.... ne usudjujem se doci.... jesam grozna?!
< Poruku je uredio Lady26 -- 29.9.2011 13:52:14 >
29.09.2011, 13:52
bebacha
1170
U Tuzli je hrana uhuh.stvarno nisam izbirljiva al ovo je grozno.ima posedno za djecu a posebno za odrasle. al znaci sedam dana je isto samo jedan dan kombinacija pir-zumance a drugi pira-meso
al to ovako izgleda kriska hljeba potopljena u vodu pa na to pira al rjetka i malo zumanceta. a nesmije se unijet hrana. Alen je tad bukvalno jeo samo banane,vocni jogurt i vocne kasice iz teglice
29.09.2011, 13:52
Anoniman
Lady , ljubi mi princezicu
29.09.2011, 13:55
assmiras
461
Zna li neko kako je mala Deniz?
29.09.2011, 13:57
Anoniman
Dobro je, kuci je
29.09.2011, 13:58
Anoniman
U Tuzli je hrana uhuh.stvarno nisam izbirljiva al ovo je grozno.ima posedno za djecu a posebno za odrasle. al znaci sedam dana je isto samo jedan dan kombinacija pir-zumance a drugi pira-meso
al to ovako izgleda kriska hljeba potopljena u vodu pa na to pira al rjetka i malo zumanceta. a nesmije se unijet hrana. Alen je tad bukvalno jeo samo banane,vocni jogurt i vocne kasice iz teglice
to me podsjeca na Zenicu kad sam gore lezala boze mi oprosti al hran je aaa da povracas . Kus vise kad su nam jednom veceri donijeli kuhana jaja, da da kuhana jaja fujjj i makarone na vodi pa to nebi ni pas jeo . U nedo Mi Bog gore da moram biti .. Samo sam jela voce , i namaze ....
29.09.2011, 13:59
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Pozeljela sam vas, al stvarno.... i tako bih voljela vidjeti Luku, ali.... ne usudjujem se doci.... jesam grozna?!
nebi ni ja lady nisi grozna samo si obzirna
29.09.2011, 14:02
Anoniman
E draga tek vidjeh editovan ovaj tvoj post ... samo laganini bice vremena vidjecemo se ...
Svaka ti cast ;), pametna si ti skontaces zasto sam ovo rekla ... Ljubim vas obje
29.09.2011, 14:06
Lady26
9177
Jesam li
29.09.2011, 14:12
R&T@
5982
Lady, je li ti tacan ovaj ticer?
Svaka ti cast, bas si karakter...
29.09.2011, 14:15
Lady26
9177
Cek, pogledaj za par minuta
Jesi?
< Poruku je uredio Lady26 -- 29.9.2011 14:19:59 >
29.09.2011, 14:33
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: Lady26
Cek, pogledaj za par minuta
Jesi?
Mislim, kuc-kuc, masallah
29.09.2011, 14:33
Anoniman
Svaka cast Lady .
29.09.2011, 14:35
bebacha
1170
mrzim vas
29.09.2011, 14:37
Anoniman
mrzim vas
ajd neka si priznala pola ti se prasta sto bolan bas i ti imas viska kg . ? Ugledaj se na lady vidi nje masallah kako zena skida kg.
29.09.2011, 14:37
Lady26
9177
Sve mi hlace vise al bukvalno...nosim ih na suzavanje....