Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Sve mi hlace vise al bukvalno...nosim ih na suzavanje....
ooooooooooo lady svaka pohvala bravo bravo .
29.09.2011, 14:38
Anoniman
Bebacha i visak kilograma ... bebacha ti, tajra i ja sa krevetom da se vagamo nema viska
29.09.2011, 14:40
vila_7
5398
Lady...
29.09.2011, 14:40
koka i po
7309
nek si nam se jelo "vratila" lady cestitam
29.09.2011, 14:41
vila_7
5398
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Bebacha i visak kilograma ... bebacha ti, tajra i ja sa krevetom da se vagamo nema viska
i ja da vam se dodam i dalje nema viska!
29.09.2011, 14:42
Rabi
1810
IZVORNA PORUKA: koka i po
dan... svasta ja procita.... tiki neznam sta bih ti rekla...drzite se ... tajra nisam ljuta niti si sta zakuhala samo me ne razumijes I.je dobro...koliko se moze reci.... juce sam bila malo dosli mu drugovi iz kvarta u posjetu i svaki nosi nekakvu kesicu...kaze skupili pare a mene .. lijpo je na ovakvom vaktu vidjeti da ipak ljudi vode racuna kako odgojiti svoju djecu da budu insani.barem ovdje kod nas gdje je sve takoreci otislo u m..... S kise i kasljuca....valjda nije nista opasno. apotekarko tu sam duso samo mi se nesto neda pisati.
Nesto me ovo uzdrma Ne znam o cemu se radi ali... koka i po
29.09.2011, 14:43
Anoniman
IZVORNA PORUKA: helena_7
IZVORNA PORUKA: jelenaT
i ja da vam se dodam i dalje nema viska!
al bit ce uskoro jel da tako da nema fajde skidat jel da ....hihi i da ima viska
29.09.2011, 14:48
Anoniman
Koko nisam ja ni otisla, vec sam samo napisala da zbog pojedinih ne bih nikad post na ovu temu napisala, ali srece drugi preovladjuju...meni dragi ljudi... ne volim kategorizovanje, ne volim iznosenje nekih zakljucaka bez adekvatnog osnova itd...ali svakom svacije, meni moje
nego sinoc sam pokusala izdojiti mlijeka i nije uspjelo, pokusala i danas i nije uspjelo, a meni curi li curi mlijeko...stvarno ove pumpice nisu za mene...od danas sam smota sugava
29.09.2011, 14:53
Anoniman
joj neda mi crv hebiga samo nemoj bogati skonata ko neku prepirku fino ti kazem . Nisam od tebe ni trazila savjet Jelena , a dobro se secam da si mi jednom rekla da smo"zavrsile" da mi vise neces pisat eh sad niko te tjerao nije da pises niti si morala ,kad znas sta si pre toga rekla , Tako da kod mene kad kazes "zavrsile " smo o.k je nema vise , po meni pametovanja i neki iznosenja mozemo samo biti zdravo za zdravo ako ni to ne ide o.k ljudi smo ne vukovi dogovorit cemo se Onda cemo se zaobilaziti u sirokom luku. I da nemama licno nista protiv tebe ozbiljno Svako svoje ....
29.09.2011, 14:55
DM
2408
Ah jelo kakve to nadimke daješ sebi sad će bujica novih Nego , znaš i sam , a ja opet da budem poklopac loncu-pumpica nije nikakvo mjerilo z akol. mlijeka-ako te to muči..... A opet ako ti treba izmuženo mlijeko-koju si pumpicu koristila?
29.09.2011, 14:56
Anoniman
Felix ovaj post nije sekunde bio upucen tebi... zao mi je sto si se pronasla
29.09.2011, 14:57
DM
2408
Ih felix i ti jednom reče da "ode" pa opet se "vrati"-i to ne bi za konačno P.S.Ni meni taj crv ne da mira
29.09.2011, 14:57
Malenaoduvijek
5237
jelena kakvu pumpu imas, jeli elektricna, imam ti ja el.aventovu drage volje ti je ustupim ako ti moze sta pomoci
29.09.2011, 14:59
Anoniman
IZVORNA PORUKA: doublemum
Ih felix i ti jednom reče da "ode" pa opet se "vrati"-i to ne bi za konačno P.S.Ni meni taj crv ne da mira
kad je to bilo davno al vratih se ja vidim svi me plaho volite pa reko , neka me jos malo ..... Al ne zadugo , !!!!! Da reko ustupim mjesto pametnijim , ......
< Poruku je uredio felix -- 29.9.2011 15:00:35 >
Anoniman
Doublemum koristila Aventovu, ma posto maleni po cijelu noc bi na ( . ) visio i ja postajem blago receni premorena, konkretno nocas od 12-01, pa od 02,30 do 05. i jutros od pola osam je budan do unazad pola sata. i onda sam htjela da izmuzem da mu mm da da ja bar jednu noc odspavam u kompletu, jer sam zaboravila kako to izgleda
R&T@
5982
Metla je kriva sto nista ne kontam
Ili je bolje tako
29.09.2011, 15:01
Anoniman
Mala Aventova je ali nije elektricna... ma sa Anom sam izmuzala, nisu to bile neko enormne kolicine, ali je bilo, a sinoc i danas nikako, valjda i ja preumorna pa i nemam zivaca pa kako vidim da mi ne ide samo se iznerviram.
29.09.2011, 15:02
DM
2408
Je li električna ili manuelna? Meni ona manuelna nije mogla ni kapi-tek sa električnom medelinom sam uspjevala nešto(mada sam je ja koristila da "pročepim"začepljene kanale-imala sam ih jaaaako često)! A evo i malena ti nudi električnu! Ah da-probaj malo tople obloge staviti prije izmuzanja ili da dok Luka doji na jednoj-ti uključiš pumpicu na drugu Sretno
29.09.2011, 15:03
Anoniman
Ma ja ne volim to otisla, vratila se i jos javno propratila (felix ne odnosi se na tebe)...ja sam samo izjavila neki dan kad sam citala more i more postova sto ste napisali za par sati da citajuci ovu temu dodje mi da vise nikad nista ne napisem, a nisam napisala da odlazim i da sam planirala otici samo bih se povukla popularizacija mi nije potrebna...ali da ne idem OT.
29.09.2011, 15:04
Anoniman
Doublemum hvala draga...stvarno si , a tako me pozitivno dirnulo ono sto si neki dan posjetila u bolnici meni nekog dragog
29.09.2011, 15:06
DM
2408
29.09.2011, 15:08
salmy
5830
Jeli se Tiki javljala? kako je prosla boca
29.09.2011, 15:09
Malenaoduvijek
5237
e stvrano ste zaista samo se nesto....
mi smo tako lijepo setali, ko veliki...obojica djecaka uz stepenice i niz stepenice.e ne zamjerite meni je to dozivljaj majke mi ko malo dijete toliko sam sretna ne mogu vam opisati
doblemum kako ti kuhas gerslu(jecam)?
29.09.2011, 15:09
Anoniman
........
< Poruku je uredio felix -- 29.9.2011 15:14:32 >
29.09.2011, 15:11
salmy
5830
Recite mi koliko Vasa djeca pojedu dnevno cokolade?
Ne pali mi da je krijem,pretjeruje malo je rec
Dobije on nju kad fino ruca,ali bez 3-4 nece odustati