Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ja pristavila malo dijete u krevet navila Tonija Cetinskog i meditiram ali kuhinja me zove a meni se ne ide
uh ja bih mogla te nezdrave hrane malo....dala si mi ideju za veceras kono
kafa kada ce da se pije
06.12.2011, 13:21
megi
935
tekja vedo je ko med, vidi se da je uzivao
06.12.2011, 13:25
Malenaoduvijek
5237
Igor uzeo Luki flasicu i on mene udara,kao ti si kriva a njemu ne prilazi
06.12.2011, 13:29
Lady26
9177
IZVORNA PORUKA: MALA1994 uh ja bih mogla te nezdrave hrane malo....dala si mi ideju za veceras kono
kafa kada ce da se pije
Kad hoces... Samo nista Alta i to..meni je to daleko za pauzu...
06.12.2011, 13:35
Anoniman
tekja kod vas se moze snjesko napravi fajjjj koliko snijega kod nas bilo i oso V je meden Zvala sam od mm brata da veceras kad bude kupio, malog iz obdanista da se raspita sa tetama cjena i mozel da ga dovodim svaki dan 2 sata i sta treba da uradimo dal trebaju neki nal da se vade il sta vec kako to ide da bi ga vodila znat cu veceras sve kad mi javi.
06.12.2011, 13:42
DM
2408
E i mi smo uživali u snijegu-samo se nismo slikali Djeca se i grudBala i čak su ručali po ulasku u kuću (ovo malo dijete mi tekpočelo normalno jesti nakon onog pancefa što popi zbog uha-a tome ima i mjesec dana)
06.12.2011, 13:43
Lady26
9177
Felix to ti je jako jako pametna ideja.... I da se odvojite, a i da se Anel igra ipak sa svojim vrsnjacima.... Sretno!
06.12.2011, 13:45
bananica
4330
IZVORNA PORUKA: noa
dobar dan,mi nismo mogli s lady blue na kavu ja nisam imala kome ostaviti Nou a marijana zaglavila na fakultetu..bas mi je krivo al nadam se da ce opet dolaziti
sad ne znam ni smijem li doci do Mostara
06.12.2011, 13:46
Anoniman
ma lady meni su odavnooooooooooooo govorili vodi ga on se ubio za obdanista ja sve necu zao mi, pa svasta bgm ovdje procitam za te vrtice viruse,virozice, bolesti ma mislim si ak ce sta biti neka bude zao mi ga nemogu vise vako , ako se samo to mogne rijesi bez razmiljanja ga saljem a tu ima mali od mm brata pa mozda mu nece biti tesko jer njega zna , lako ce se previci ima neko poznat medju djecom .
06.12.2011, 13:49
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bananica
dobar dan,mi nismo mogli s lady blue na kavu ja nisam imala kome ostaviti Nou a marijana zaglavila na fakultetu..bas mi je krivo al nadam se da ce opet dolaziti
sad ne znam ni smijem li doci do Mostara
nemas pojma kako mi je krivo hebi ga sama a nisam mobilna hm za ovo sam sama kriva al dat ce Bog valjda da i ja polozim vozacki
06.12.2011, 13:54
bananica
4330
a sta bi meni rekla, polozila prije koliko hoces godina , a za volan nikako, ni s puskom da me natjeraju
06.12.2011, 14:04
selebriti
1709
Tekja...presladak je Je li zauzet? Imam djevojku za njega
I mi smo danas uživali u zimskim radostima , ... Isle smo do Doma zdravlja po uputnicu za bris za jaslice, .. u koje btw još nećemo, al da imam spremljeno, ne bi li kakav poslić izletio. Usput sam tražila da je pregleda jer mi kašlje nekako zrelo, al kaže dr. da joj nije ništa ... Ima i osip neki, .. kaže da je gljivični, te nam je prepisao kremu da je mazukam, a ja sam u međuvremenu ttretirala Jekogalom i crvenilo je vidno manje Kupila sam joj i one kapi za desni/zubiće što mi je Pocahontas rekla... Sad je zaspala, a ja odoh kuhat
06.12.2011, 14:33
Lady26
9177
Jel bitno kad cu Lani dati B-komplex da popije? Ja bih joj to dala recimo kad dodje kuci od tete...
tekja i mi smo se valjali po snijegu/blatu puna dva sata
06.12.2011, 14:41
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada
ima li ti Andrejevic čizme za snijega kako su slatke one u intersportu ja bi ih kupila Noi al sto ce joj kod nas i ako padne bude 2mm a mi se radujemo koda smo u Aspenu na skijanju
06.12.2011, 14:43
Lady26
9177
kod nas i ako padne bude 2mm a mi se radujemo koda smo u Aspenu na skijanju
jao sto se ismijah
06.12.2011, 14:43
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada
ima li ti Andrejevic čizme za snijega kako su slatke one u intersportu ja bi ih kupila Noi al sto ce joj kod nas i ako padne bude 2mm a mi se radujemo koda smo u Aspenu na skijanju
dodjite kod nas naraFno da ima...kupilas mu mama drugi dan bajrama ....cicibanke koje nepropustaju...i fakat ne propustaju
06.12.2011, 14:49
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26
kod nas i ako padne bude 2mm a mi se radujemo koda smo u Aspenu na skijanju
jao sto se ismijah
evo nek mi Emica neda lagati ljudi se polomise,autima se nigdje ne ide,svi kukaju itd
06.12.2011, 14:55
Emica_sa
1463
Ja se sjecam prije jedno 7-8 godina palo 2 cm snijega,mi dosli u skolu,kaze nama profesorica,hajte vi dijeco kuci,ne rade autobusi,a ipak imamo i ovih sto vozare,ma Mostar i snijeg to je show
< Poruku je uredio Emica_sa -- 6.12.2011 14:56:31 >
06.12.2011, 15:00
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Emica_sa
Ja se sjecam prije jedno 7-8 godina palo 2 cm snijega,mi dosli u skolu,kaze nama profesorica,hajte vi dijeco kuci,ne rade autobusi,a ipak imamo i ovih sto vozare,ma Mostar i snijeg to je show
ja trudna usla u deveti mjesec a snijeg pao,kad ide moj svekar pjeske uz ulicu s posla(a mi smo malo u strani) ja ga gledam znam da je covjek otisao s autom kaze on meni ''nevjesta ja sam auto ostavio dole kod rođaka,sta ako tebe uhvati a mi ne mozemo sici''
06.12.2011, 15:02
Anoniman
e nite normalni
nama su samo te famozne 2000te uveli vanredno stanje pa se nije islo u skolu/fakultet...tj. kad je bilo preko 1m snijega u gradu
06.12.2011, 15:03
bebacha
1170
hehehehe.znaci Noa i vas snijeg iznenadi u decembru kad ti spomeni nevjesta sjeti se pokajnog tetka od muza on je meni sve govorio "nevjesta puna te besika" meni to stvarno bilo simpaticno jer niko me nije zvao nevjesta a drugi dio recenice samo govori o mojim proporcijama ja skonta da moje veliko djetze nema cizme za snijeg
06.12.2011, 15:07
Malenaoduvijek
5237
ova noa je stvarno genijalna,sto neko rece da je nema trebalo bi je izmisliti
a 2000 je bilo famozno,ja sa drugaricom isla od m.dvora do otoke pjeske do pijace da "nesto" vidim,proglasili nas ludim
06.12.2011, 15:08
Malenaoduvijek
5237
IZVORNA PORUKA: Lady26
IZVORNA PORUKA: MALA1994 uh ja bih mogla te nezdrave hrane malo....dala si mi ideju za veceras kono
kafa kada ce da se pije
Kad hoces... Samo nista Alta i to..meni je to daleko za pauzu...