Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
zove se galasova bebi krema ima pakovanje kao kutija beutanke samo bijela i gore sa poklopcem il rozi il plavi. nama je zaista pomagala... ja sam sa prvim djetetom dotišla pedijatru jer us s erane otvorile...krvavo...kad umrla nisam misleći kako je boli...i zanimljivo i ona i seka njena mlađa svaki su mi zubić po jednu kremu potrošile
21.12.2011, 22:55
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra
Veceras je u Importane centru snizenje... od 22.00 do 24.00...
dadada, a sta si ti napisala u pismu DM?
ono sto sam zeljela...nisam imala ...moj poklon je u dalekoj ameriKi tj. zelja ...nije poklon ...tako da ce me dm iznenaditi nekom sitnicom...tako rece...dok ne bude u prilici da ga kupi ...mislim ovaj u americi tj. cizme
21.12.2011, 22:56
R&T@
5982
Eto, Lady...
Moram i ja one "dotjerati" onaj fb...ali kako cu kad me ovdje "zapricate"
21.12.2011, 22:57
Anoniman
ladyblue ne pricaj mi o tome plakala bi kad se sjetim
21.12.2011, 23:07
Anoniman
vecer želim svoj djecici da brzo ozdrave kod nas pripreme za Božic u punom jeku sutra necu slati Nikolu u vrtic , pa idem odmah u krevet da se naspavam jer znam da ce mi u 7 ustat.. Noa tebi jedan veeliki
21.12.2011, 23:09
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: ladyblue
IZVORNA PORUKA: noa
trazi SUDOKREM on je spas za crvenu guzu
ima li te kreme u svim apotekama? nisam više pametna. ova krema što sam je kupila kao sa cinkom i maslinovim uljem i blablabla...ma ništa. jadnica vidim da je strašno boli a ona je dobro dijete pa ne plače i ne tersa dok joj baš ne gori.
nama uvijek pomogne hippova krema sa cinkom, mazemo poslije svakog mijenjanja pelena, prethodno operemo vodom i osusimo i nakon 2 dana bude ko nova
21.12.2011, 23:09
R&T@
5982
Sad mi R. rece :Necu napolje... Rekoh: Dobro, nemoj... Ona: Nemoj ni ti... Ja: Necu...
I nastavi spavati
21.12.2011, 23:12
Anoniman
marijanna eto me kod tebe na kolace ja cu samo tortu praviti ostalo ili kupujem ili od mame donosim..strah me Boga koliko napravim a nista mi se ne pojede jer mi ne dolazi puno ljudi
21.12.2011, 23:16
Anoniman
Sad mi R. rece :Necu napolje... Rekoh: Dobro, nemoj... Ona: Nemoj ni ti... Ja: Necu...
I nastavi spavati
tako se ja s Noom ispricam a mm je probudi redovno on konta da se trebaju razgovarati pa prisjedne pored nje
21.12.2011, 23:16
Anoniman
I nastavi spavati
21.12.2011, 23:18
Anoniman
marijanna eto me kod tebe na kolace ja cu samo tortu praviti ostalo ili kupujem ili od mame donosim..strah me Boga koliko napravim a nista mi se ne pojede jer mi ne dolazi puno ljudi
poslat cu ja svojoj priji jedan oval ne bi ni ja ovoliko pravila da ne moram i tati , a i sa svekrvom sam se dogovorila posto ona pravi rucak da cu ja kolace pa se moram pokazat malo
ovako ce meni jednog dana Noa aBda
21.12.2011, 23:19
teacher75
5394
odoh u krevet, ispravila vecinu radova, ostalo cu nekako u skoli
21.12.2011, 23:21
Anoniman
hoce Noa ako bude na tatu a posto je sva na mamu izgleda nista od te ljubavi samo da znas juce je rekla da ce zvati Nikovu i Majija na rođendan a da ti ides sa mnom na kavu
21.12.2011, 23:27
Anoniman
Lady ovu Noinu kremu imas u onoj apoteci na šipu gdje sam ja kupovala onaj dostarin.
meni Luka ima temperaturu, stvarno cu se baciti s abalkona.
21.12.2011, 23:27
Anoniman
Evp o mene malo pred spavanje felix, nadam se da cete imati mirnu noc tiki, idi spavaj, sutra im svima keceve podijeli ladyblue, meni je pavloviceva krema nezamjenjiva, e sad naravno ne znam koliko pomaze u tim stanjima
noa, marijana, sretno s kuhanjem, ako ne bude imao ko pojesti imate dobrovoljca
21.12.2011, 23:28
Anoniman
hoce Noa ako bude na tatu a posto je sva na mamu izgleda nista od te ljubavi samo da znas juce je rekla da ce zvati Nikovu i Majija na rođendan a da ti ides sa mnom na kavu
znaci svekrvi tako ccc e rano je pocela nadam se da se vidimo uskoro,odo u krevet da se fino naspavam laku noc žene!
21.12.2011, 23:30
Leena
2841
nemam vremena ni citati ni pisati, u poslu sam i ko zna kad cu zavrsiti, samo upratih da ima vise beba sa osipima, nama uvijek najbrze rijesi taj problem starinski metod: namazati guzu bjelancetom, deblji sloj, ujutro k'o nova. Eto toliko od mene, pozdrav svima i laku noc sretnicima koji sada mogu na spavanje
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
21.12.2011, 23:31
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Lady ovu Noinu kremu imas u onoj apoteci na šipu gdje sam ja kupovala onaj dostarin.
neces...izdrzao je Mujo i gore
21.12.2011, 23:32
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Nemoj... zaledit ces se u zraku... vani je brrrrbrrr...
Stvarno mi je zao...bas ne mozete odahnuti...
Evo jedan da ne letis...
21.12.2011, 23:34
Anoniman
noa i mariana...ono sto nepojedete...saljite meni
21.12.2011, 23:35
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada
Prva sam se javila
21.12.2011, 23:36
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara
IZVORNA PORUKA: dadada
Prva sam se javila
podjelicemo bratski
21.12.2011, 23:38
R&T@
5982
Ima li na forumu Sarajki katolkinja?
Izvinite ako je glupo pitanje, ali ja stvarno ne upratim ko je koje vjere...
21.12.2011, 23:38
Anoniman
vazi
21.12.2011, 23:41
Anoniman
vidi ove dvije poguzije ja ne saljem kolace nego fino dođite na mezu i slatko pravim bas mocnu tortu,cokolada,orasi narance nema da fali