cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]

clock-img

21.12.2011, 23:42

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Lady ovu Noinu kremu imas u onoj apoteci na šipu gdje sam ja kupovala onaj dostarin.

meni Luka ima temperaturu, stvarno cu se baciti s abalkona.

kako se zove ta apoteka? Sta je sada sa Lukom? Kolika je temp.?

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

21.12.2011, 23:43

clock-img

Anoniman

noa, ma bjazi, samo ti mi falimouser posted image , a da smo poguzije jesmo garant, ja odmah morala cokoladu otvoriti da se smirimuser posted image

clock-img

21.12.2011, 23:45

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: sahara

noa, ma bjazi, samo ti mi falimouser posted image , a da smo poguzije jesmo garant, ja odmah morala cokoladu otvoriti da se smirimuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image meni cokolada moze godinu danauser posted image user posted image user posted image al zato čipsuser posted image to mogu uvjek..

clock-img

21.12.2011, 23:46

clock-img

Anoniman

noa...je li to ona tzv. muska torta...sto se redaju tanko isjecene narandze...ko filetiuser posted image ...gdje ti je recepAt

clock-img

21.12.2011, 23:47

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Lady ovu Noinu kremu imas u onoj apoteci na šipu gdje sam ja kupovala onaj dostarin.

meni Luka ima temperaturu, stvarno cu se baciti s abalkona.

kako se zove ta apoteka? Sta je sada sa Lukom? Kolika je temp.?

ako ne nadjes tu kremu...probaj penaten sa cinkom...ako i njega nadjes...i onaj bepanten...nesto od toga mora pomoci

clock-img

21.12.2011, 23:50

clock-img

Anoniman

joj, cuj muska torta, hahahhahha
noa, mogu ja i cips i cokoladu, pa cak i skupauser posted image

clock-img

21.12.2011, 23:51

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

noa...je li to ona tzv. muska torta...sto se redaju tanko isjecene narandze...ko filetiuser posted image ...gdje ti je recepAt

jokuser posted image user posted image user posted image u fil idu orasi,ribana naranca skupa s korom i dorina fifty s narancomuser posted image recept je na coolinarkiuser posted image user posted image

clock-img

21.12.2011, 23:52

clock-img

Anoniman

lady...pazi da ti pise wundschutz
user posted image

ovu kremu ja inace koristim kad mi cimbulja iskociuser posted image user posted image ...prodje momentalnouser posted image

clock-img

21.12.2011, 23:53

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

kad sutra zadjem po apotekama i donesem kuci 10 krema za guzicuuser posted image . Jedna mora upaliti.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

21.12.2011, 23:54

clock-img

Anoniman

joj, cuj muska torta, hahahhahha
noa, mogu ja i cips i cokoladu, pa cak i skupauser posted image

da je probas ne bi se smijalauser posted image user posted image ...a nikako ne mogu recept da nadjem...fazon je sto ide gorka cokolada...pa i ta naranca gorci...a vamo je slatko...tako da imas jedan kombinejsn za unesvjest pastiuser posted image user posted image

clock-img

21.12.2011, 23:55

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Bliza vam je moja tortauser posted image , tj. Elminauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

21.12.2011, 23:59

clock-img

Anoniman

tajric, daj da ja tebi odmah cestitam, zelim ti najsretnijii rodjendan dosad i naravno cijelu godinuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.12.2011, 23:59

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Hvalauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

22.12.2011, 00:00

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: ladyblue

kad sutra zadjem po apotekama i donesem kuci 10 krema za guzicuuser posted image . Jedna mora upaliti.

prvo Sudokrem traziuser posted image po opisu je isto kao kod Noe a ja sam sve isprobala cak i neku mustelu od 40kmuser posted image

clock-img

22.12.2011, 00:01

clock-img

Anoniman

tajric, daj da ja tebi odmah cestitam, zelim ti najsretnijii rodjendan dosad i naravno cijelu godinuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja se pridruzujem ovako fino srocenoj čestitkiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

22.12.2011, 00:01

clock-img

Anoniman

Pa Tajra...je li to rodjkas?user posted image
Pa sretan i bericetanuser posted image user posted image user posted image ...a sutra cu onda poklon da ti izaberem i nakacimuser posted image user posted image user posted image

clock-img

22.12.2011, 00:03

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Hvala Noa i Dadadauser posted image

Molim te da se poklon "vidi"...da ne nagadjam sta je "ispod"user posted image

Velika sam cura...imam 33user posted image

clock-img

22.12.2011, 00:07

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: tajra

Hvala Noa i Dadadauser posted image

Molim te da se poklon "vidi"...da ne nagadjam sta je "ispod"user posted image

Velika sam cura...imam 33user posted image

user posted image user posted image user posted image kad ti sutra nakaci nekog sexy Deda Mrazauser posted image user posted image user posted image

clock-img

22.12.2011, 00:09

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

user posted image

Od koga je i kome je, moze i goreuser posted image user posted image

clock-img

22.12.2011, 00:09

clock-img

Anoniman

Ona bi da se sve vidi, plus ne dijeli ni sa kim, kao ja za rodjosuser posted image

clock-img

22.12.2011, 00:13

clock-img

Anoniman

Tajra sve najljepse od srcauser posted image ...ziva bila i velika porasla user posted image

Lady...apoteka se zove Lamela Šip. 38,1 mu je, ja se tjesim da su zubi. Jer eno ga sav sretan sa tajom u sobi, polomi se pricajuci, hvala Bogu sad za sad nema nikakvih simptoma drugih.

clock-img

22.12.2011, 00:16

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Hvala, jelenauser posted image

Vrijeme mi je da porastemuser posted image

Mogao je barem Luka naslijediti zube od neke krezave prababe, ali izgleda da su i njegovi "teski" kao Rinini i Aniniuser posted image

clock-img

22.12.2011, 00:20

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: tajra

Hvala, jelenauser posted image

Vrijeme mi je da porastemuser posted image

Mogao je barem Luka naslijediti zube od neke krezave prababe, ali izgleda da su i njegovi "teski" kao Rinini i Aniniuser posted image

joj da vidite kod mog sestrica drame sa desnima i zubimauser posted image user posted image sve mu jadniku nateklo i pomodrilo al zub nikako da probije..vodila ga sestra pedijatru i ovaj rekao ''debele'' mu desniuser posted image kao moze otici kod stomatologa da mu ovaj malo recne pa da mu lakse izbijuuser posted image user posted image user posted image

clock-img

22.12.2011, 00:21

clock-img

Anoniman

Noa tako je kod nas bilo sa tricama i jos kad su probijale krvarile su desni redovno.

clock-img

22.12.2011, 00:22

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Noa, vidje li ti na sto ona dadada mene "nakaci"user posted image user posted image user posted image

Zadnji članci

article-img