Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Od zaove mi mala na pedijatriji od ponedjeljka-ima neki čudan osip-na raznim mjestima različit-crp-malo povećan, sed povećana, briseve još čekaju, nekad ima temp...... Helem spremim se danas za regularnu posjetu i za Importane-i ondase raspremim, a skroz kasno smo bili u Sarajevu-vi ste se već razišle bile....
12.01.2012, 23:43
taurus
3578
i ja sam u ratu zalijeval fisure i ti zubi su mi danas bez plombi ali ipak mislim da ima i do genetike imam prijateljicu koja je sa 25 morala uraditi navlake na sve prednje zube, a žena tvrdi da ide kod stomatologa još od ranod djetinjstva i evo njen sin je kao moj R...kod dječaka svi mliječni zubi pocrnili već u sa 3 godine vodila ga stomatologu, premazivali mu nekim lakom i opet ništa
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anidla
IZVORNA PORUKA: noa
noa evo ima lijepe zube
a i skupe da bome i orginal americke
leona81
6373
ko nije imao komsiju stomatologa najebo je...to je inace bio prioritet svima u ratu, da izgledaju ko vesela kad odrastu
< Poruku je uredio leona81 -- 12.1.2012 23:44:15 >
12.01.2012, 23:44
veeseelaa
20552
Postoji li veza između genetske sklonosti i nastanka karijesa? Zubi mi se jako �esto kvare, pa me zanima može li to utjecati na kvalitetu zubi mojeg djeteta? Genetika može imati veze sa sklonošću karijesu. No, bude li vaše dijete redovito posjećivalo stomatologa i provodilo redovitu i temeljitu higijenu zubi i usne šupljine, sigurna sam da neće imati nikakvih specijalnih problema sa zubima, bez obzira na lošiju kvalitetu zubi i moguću genetsku sklonost.
< Poruku je uredio Hanady RR -- 12.1.2012 23:48:22 >
12.01.2012, 23:44
anidla
3683
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
bas bi ti u ratu i granatiranju vodila svoju Ajsu stomatologu ? meni je bitniji Noin zivot nego zubi, ako cemo iz krajnosti u krajnost. e vesela sad ga i ti "precera"
i u ratu su se popravljali zubi , bar sam tako čula, ja sam jedan baš i izvadila u ratu kod zubara upravo, stomatolog iz naselja, imao je čikica svu opremu kući
Ja nikad nisam izvadila zub Ja nisamisla stomatologu u ratu Ja ima predivne zube a jos k tome pusim cigare
12.01.2012, 23:45
Malenaoduvijek
5237
IZVORNA PORUKA: doublemum
a nisam skontala gdje si isla
Od zaove mi mala na pedijatriji od ponedjeljka-ima neki čudan osip-na raznim mjestima različit-crp-malo povećan, sed povećana, briseve još čekaju, nekad ima temp...... Helem spremim se danas za regularnu posjetu i za Importane-i ondase raspremim, a skroz kasno smo bili u Sarajevu-vi ste se već razišle bile....
nadam se da ce brzo proci i da ce izaci iz bolnice,drzimo fige..
veeseelaa
20552
ko nije imao komsiju stomatologa najebo je...to je inace bio prioritet svima u ratu, da izgledaju ko vesela kad odrastuuser posted image
e jbg sad, ja sam pisala sa moje tačke gledišta, sa stručnog mišljenja stomatologa koje sam posjećivala itd ne sa namjerom da te uvrijedim i sl Stoga nema potrebe za ovakav post
Anoniman
anidla de se malo pohvali majke ti
12.01.2012, 23:46
Malenaoduvijek
5237
meni ovo postaje iritantno ja vas pozdravljam laku vam noc
12.01.2012, 23:46
veeseelaa
20552
Ja nikad nisam izvadila zub user posted image Ja nisamisla stomatologu u ratu user posted image Ja ima predivne zube user posted image a jos k tome pusim cigare user posted image
svaka čast ja nažalost sam morala vaditi, al trudim se oko zuba zaista i drago mi je vidjeti osobu sa divnim zubima il čuti ovako što
12.01.2012, 23:47
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: selebriti
Ja sam taman krenula spavati, a ovdje se zakuhalo
e sad, kako zakuhalo, malo je Hanady moje mišljenje o zubima shvatila lično a ja Bgm i ne znam kakve ona zube ima, bacim pogled pri sljedećem susretu
ja nisma ništa lično shvatila...nemama vala ni šta...ja nemam navlake na zubima svi su moji svi su tu i evo i osmice mi rastu...postala sma zrela i umna konačno
u krajnjoj liniji sad sam se udala hebe me se kakvi su mi zubi
taurus
3578
hanady mom R je trenutno najvažnije da dobije one paketiće ispod jelke
ako im ne budu dali, moram nakon predstave odmah u BBI
veeseelaa
20552
pa ne hvali se, pričamo o zubima, neće sad reći da su joj posipadali ako nisu
anidla
3683
ne meres drugacije dokazati ispade ko je isao odmalena stomatologu da ima kvalitetne zube
noa, ti si garant visila kod stomatologa
12.01.2012, 23:48
DM
2408
Jelena-hajd' mu probaj malo putera u nos staviti?!Šta misliš? Inače je ovo prijedlog jednog stomatologa (da ne idem OT ) P.S.Ne zezam se, zaista mi je jedna ozbiljnija doc, stomatolog inače, ovo preporučila!
Anoniman
Ja imam tu i tamo zube. Zute genetski, sve zdrave(dosta ih je popravljeno), navlaku na dvici al' sto imam dobre sise i sto sam zgodna...ajme.
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: selebriti
Ja sam taman krenula spavati, a ovdje se zakuhalo
e sad, kako zakuhalo, malo je Hanady moje mišljenje o zubima shvatila lično a ja Bgm i ne znam kakve ona zube ima, bacim pogled pri sljedećem susretu
ja nisma ništa lično shvatila...nemama vala ni šta...ja nemam navlake na zubima svi su moji svi su tu i evo i osmice mi rastu...postala sma zrela i umna konačno
u krajnjoj liniji sad sam se udala hebe me se kakvi su mi zubi
ma ok, drago mi je čuti, zaista mi nije bila namjera nikog uvrijediti, nekako sam i upala u pola priče
leona81
6373
ko nije imao komsiju stomatologa najebo je...to je inace bio prioritet svima u ratu, da izgledaju ko vesela kad odrastuuser posted image
e jbg sad, ja sam pisala sa moje tačke gledišta, sa stručnog mišljenja stomatologa koje sam posjećivala itd ne sa namjerom da te uvrijedim i sl Stoga nema potrebe za ovakav post
nisi ti mene uvrijedila, nego ne mogu da se nacudim tvojim, da oprostis, nebulozama...
12.01.2012, 23:49
anidla
3683
IZVORNA PORUKA: MALA1994
de neka te tek smo se upoznale
selebriti
1709
noJa, selebriti neka vas ovdje cuvajte nam ledja
Ma citavu noc ulijecem i vidim da je tema o zubima i nekako mi mrsko pisat.... i vidim odužilo se, .. reko hajd da još malo pročitam, ono samo da preletim, da sam u toku, kad ono hop "frka"
E, ja imam fine zube, genetika, .. niš mi nisu u trudnoci otisli, .. laki mi . Imam samo vječiti problem sa donjim jedinicama... ne moze plomba da mi se zadrži dugo , a inače sve za 5. I u ratu sam vadila zub, bilo je groooznoooo
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
Ja imam tu i tamo zube. Zute genetski, sve zdrave(dosta ih je popravljeno), navlaku na dvici al' sto imam dobre sise i sto sam zgodna...ajme.
izvini molim te, fokusirani smo samo na zube
Hanady RR
18727
ne idi nigdje tu je moderator sad će metla samo dok operem zube podsjetih se nisam evo ima godina
12.01.2012, 23:50
Malenaoduvijek
5237
IZVORNA PORUKA: anidla
de neka te tek smo se upoznale
eto mene sutra u prvu smjenu da se druzimo
12.01.2012, 23:50
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa