cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]

clock-img

12.01.2012, 23:50

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

ne moze plomba da mi se zadrži dugo user posted image , a inače sve za 5.

a što ne može? šta kaže dr? mislim šta je razlog?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

12.01.2012, 23:50

clock-img

leona81

pencil-img

6373

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: MALA1994

meni ovo postaje iritantno ja vas pozdravljam laku vam noc user posted image

ne idi nigdje tu je moderator sad će metlauser posted image
samo dok operem zube podsjetih se nisam evo ima godinauser posted image

user posted image

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

12.01.2012, 23:51

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Ja imam tu i tamo zube. Zute genetski, sve zdrave(dosta ih je popravljeno), navlaku na dvici al' sto imam dobre sise i sto sam zgodna...ajme.user posted image user posted image user posted image

izvini molim te, fokusirani smo samo na zube user posted image

Vazno je da se hvalimouser posted image

ma nije, nego se nečiji postovi tako "čitaju" user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

12.01.2012, 23:51

clock-img

anidla

pencil-img

3683

IZVORNA PORUKA: anidla

meni ovo postaje iritantno ja vas pozdravljam laku vam noc user posted image

de neka te user posted image tek smo se upoznale user posted image

eto mene sutra u prvu smjenu da se druzimo user posted image

user posted image user posted image user posted image Bicu ja tu user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

clock-img

12.01.2012, 23:52

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: taurus

hanady mom R je trenutno najvažnije da dobije one paketiće ispod jelkeuser posted image

ako im ne budu dali, moram nakon predstave odmah u BBIuser posted image

user posted image user posted image

ja ti htjela predložit da mi njima kupimo paketiće prave nek stoje ispod jelke pa kad mali položi da im dauser posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

clock-img

Anoniman

Joj fakat ste smijesne...evo se sama ko budala smijemuser posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anoniman

Ja imam tu i tamo zube. Zute genetski, sve zdrave(dosta ih je popravljeno), navlaku na dvici al' sto imam dobre sise i sto sam zgodna...ajme.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image a kakva ti je kosauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: leona81

ko nije imao komsiju stomatologa najebo je...to je inace bio prioritet svima u ratu, da izgledaju ko vesela kad odrastuuser posted image

e jbg sad, ja sam pisala sa moje tačke gledišta, sa stručnog mišljenja stomatologa koje sam posjećivala itd ne sa namjerom da te uvrijedim i sl
Stoga nema potrebe za ovakav post

nisi ti mene uvrijedila, nego ne mogu da se nacudim tvojim, da oprostis, nebulozama...

dobro je, mogla sam biti bezobrazna user posted image to bi ti "teže" palo user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

12.01.2012, 23:53

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: noa

user posted image user posted image user posted image a kakva ti je kosauser posted image user posted image user posted image user posted image

Bogme pravi kvalitet, jos prirodno plava ah koja milina.

clock-img

12.01.2012, 23:53

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

a sta mislite o ovome:
http://www.sarajevo-x.com/zanimljivosti/hazel-jones-zena-sa-dvije-vagine/120112009

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

12.01.2012, 23:54

clock-img

taurus

pencil-img

3578

hanady mom R je trenutno najvažnije da dobije one paketiće ispod jelkeuser posted image

ja ti htjela predložit da mi njima kupimo paketiće prave nek stoje ispod jelke pa kad mali položi da im dauser posted image user posted image

pa može...dobra ti je ideja, dase djeca ne razočaraju
samo šta da kupim, više mi je zlo od paketićauser posted image

clock-img

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

šta hoćeš da kažeš???? da one koje se farbaju nemaju lijepu kosu??? mislim strašno user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

clock-img

anidla

pencil-img

3683

Joj fakat ste smijesne...evo se sama ko budala smijemuser posted image user posted image user posted image

i ja "vako" ima vec sat vremena user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

clock-img

clock-img

leona81

pencil-img

6373

sad citam o tomeuser posted image  hahhaha i htjedoh staviti

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

clock-img

Anoniman

ko se nalozi g.... muuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.01.2012, 23:55

clock-img

selebriti

pencil-img

1709

Karijes na oba zuba, plomba ih ko vezuje (jesam objasnila user posted image , a to je zeznuto. Uglavnom, moram svako nekoliko godina ici da mi stave novu plombu.

Life begins at the end of your comfort zone

clock-img

12.01.2012, 23:55

clock-img

DM

pencil-img

2408

A tek bračni životuser posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

12.01.2012, 23:56

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

a ja citala jos dole komentare pa se zavalila od smijeha, mislim jest crnjak i ima svakakvih sirovina al kako im paadnu na pamet onakvi komentariuser posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

clock-img

Anoniman

ko se nalozi g.... muuser posted image user posted image user posted image user posted image

luda siuser posted image

clock-img

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

pa može...dobra ti je ideja, dase djeca ne razočaraju
samo šta da kupim, više mi je zlo od paketićauser posted image

ja znam tupka-lupka...al pazi to nam je trećiuser posted image user posted image

prvog nam Farah zgazila, aona kad zgazi nešto to je odmah za kante sve u 100 komadauser posted image ...drugog smo poklonili neće dijete kući bez tupka-lupka-...eto ti ga moram je nagraditi trećimuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: selebriti

Karijes na oba zuba, plomba ih ko vezuje (jesam objasnila user posted image , a to je zeznuto. Uglavnom, moram svako nekoliko godina ici da mi stave novu plombu.

skontala user posted image pa dobro, svakako bi se blombe trebale mijenjati nakon par godinica

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

clock-img

taurus

pencil-img

3578

e svaštauser posted image

clock-img

clock-img

Anoniman

groznouser posted image user posted image user posted image trenutno ne znam sta cu ni sa ovom jednomuser posted image user posted image user posted image

clock-img

12.01.2012, 23:57

clock-img

leona81

pencil-img

6373

ko nije imao komsiju stomatologa najebo je...to je inace bio prioritet svima u ratu, da izgledaju ko vesela kad odrastuuser posted image

e jbg sad, ja sam pisala sa moje tačke gledišta, sa stručnog mišljenja stomatologa koje sam posjećivala itd ne sa namjerom da te uvrijedim i sl
Stoga nema potrebe za ovakav post

nisi ti mene uvrijedila, nego ne mogu da se nacudim tvojim, da oprostis, nebulozama...

dobro je, mogla sam biti bezobrazna user posted image to bi ti "teže" palo user posted image

ma meni najteze pada sto si ti fulala profesiju, s obzirom s kakvom paznjom pristupas problematici mislim da bi bila odlican stomatologuser posted image
konstantno istrazujes, ispitujes, slusas...i k tome jos dajes idealan primjer.user posted image ..najgore je kad vidim stomatologe s losim zubima

clock-img

12.01.2012, 23:57

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: doublemum

A tek bračni životuser posted image

user posted image Ah baska touser posted image

Zadnji članci

article-img