Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ne moze plomba da mi se zadrži dugo user posted image , a inače sve za 5.
a što ne može? šta kaže dr? mislim šta je razlog?
12.01.2012, 23:50
leona81
6373
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: MALA1994
meni ovo postaje iritantno ja vas pozdravljam laku vam noc
ne idi nigdje tu je moderator sad će metla samo dok operem zube podsjetih se nisam evo ima godina
12.01.2012, 23:51
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Ja imam tu i tamo zube. Zute genetski, sve zdrave(dosta ih je popravljeno), navlaku na dvici al' sto imam dobre sise i sto sam zgodna...ajme.
izvini molim te, fokusirani smo samo na zube
Vazno je da se hvalimo
ma nije, nego se nečiji postovi tako "čitaju"
12.01.2012, 23:51
anidla
3683
IZVORNA PORUKA: anidla
meni ovo postaje iritantno ja vas pozdravljam laku vam noc
de neka te tek smo se upoznale
eto mene sutra u prvu smjenu da se druzimo
Bicu ja tu
12.01.2012, 23:52
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: taurus
hanady mom R je trenutno najvažnije da dobije one paketiće ispod jelke
ako im ne budu dali, moram nakon predstave odmah u BBI
ja ti htjela predložit da mi njima kupimo paketiće prave nek stoje ispod jelke pa kad mali položi da im da
Anoniman
Joj fakat ste smijesne...evo se sama ko budala smijem
Anoniman
Ja imam tu i tamo zube. Zute genetski, sve zdrave(dosta ih je popravljeno), navlaku na dvici al' sto imam dobre sise i sto sam zgodna...ajme.
a kakva ti je kosa
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: leona81
ko nije imao komsiju stomatologa najebo je...to je inace bio prioritet svima u ratu, da izgledaju ko vesela kad odrastuuser posted image
e jbg sad, ja sam pisala sa moje tačke gledišta, sa stručnog mišljenja stomatologa koje sam posjećivala itd ne sa namjerom da te uvrijedim i sl Stoga nema potrebe za ovakav post
nisi ti mene uvrijedila, nego ne mogu da se nacudim tvojim, da oprostis, nebulozama...
dobro je, mogla sam biti bezobrazna to bi ti "teže" palo
12.01.2012, 23:53
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa
a kakva ti je kosa
Bogme pravi kvalitet, jos prirodno plava ah koja milina.
a ja citala jos dole komentare pa se zavalila od smijeha, mislim jest crnjak i ima svakakvih sirovina al kako im paadnu na pamet onakvi komentari
12.01.2012, 23:56
Anoniman
ko se nalozi g.... mu
luda si
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
hanady mom R je trenutno najvažnije da dobije one paketiće ispod jelke
ako im ne budu dali, moram nakon predstave odmah u BBI
ja ti htjela predložit da mi njima kupimo paketiće prave nek stoje ispod jelke pa kad mali položi da im da
pa može...dobra ti je ideja, dase djeca ne razočaraju samo šta da kupim, više mi je zlo od paketića
ja znam tupka-lupka...al pazi to nam je treći
prvog nam Farah zgazila, aona kad zgazi nešto to je odmah za kante sve u 100 komada ...drugog smo poklonili neće dijete kući bez tupka-lupka-...eto ti ga moram je nagraditi trećim
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: selebriti
ne moze plomba da mi se zadrži dugo user posted image , a inače sve za 5.
a što ne može? šta kaže dr? mislim šta je razlog?
Karijes na oba zuba, plomba ih ko vezuje (jesam objasnila , a to je zeznuto. Uglavnom, moram svako nekoliko godina ici da mi stave novu plombu.
skontala pa dobro, svakako bi se blombe trebale mijenjati nakon par godinica
ko nije imao komsiju stomatologa najebo je...to je inace bio prioritet svima u ratu, da izgledaju ko vesela kad odrastuuser posted image
e jbg sad, ja sam pisala sa moje tačke gledišta, sa stručnog mišljenja stomatologa koje sam posjećivala itd ne sa namjerom da te uvrijedim i sl Stoga nema potrebe za ovakav post
nisi ti mene uvrijedila, nego ne mogu da se nacudim tvojim, da oprostis, nebulozama...
dobro je, mogla sam biti bezobrazna to bi ti "teže" palo
ma meni najteze pada sto si ti fulala profesiju, s obzirom s kakvom paznjom pristupas problematici mislim da bi bila odlican stomatolog konstantno istrazujes, ispitujes, slusas...i k tome jos dajes idealan primjer. ..najgore je kad vidim stomatologe s losim zubima
12.01.2012, 23:57
Anoniman
IZVORNA PORUKA: doublemum
a kakva ti je kosa
Bogme pravi kvalitet, jos prirodno plava ah koja milina.