cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]

clock-img

12.01.2012, 23:58

clock-img

leona81

pencil-img

6373

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: selebriti

ne moze plomba da mi se zadrži dugo user posted image , a inače sve za 5.

a što ne može? šta kaže dr? mislim šta je razlog?

Karijes na oba zuba, plomba ih ko vezuje (jesam objasnila user posted image , a to je zeznuto. Uglavnom, moram svako nekoliko godina ici da mi stave novu plombu.

skontala user posted image pa dobro, svakako bi se blombe trebale mijenjati nakon par godinica

P kao Podgorica

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

12.01.2012, 23:59

clock-img

bananica

pencil-img

4330

noa , nesto novo kod tebe?

clock-img

clock-img

DM

pencil-img

2408

.najgore je kad vidim stomatologe s losim zubima

Pa valjda ne može sam sebi popravitiuser posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

clock-img

Anoniman

Pahuljice ohani malo,vidis da si anidlu zbunila taman zena krenula da se hvaliuser posted image user posted image user posted image user posted image
anidla de ti,citam te ja pusti njihuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

user posted image user posted image user posted image

ajme meni nije mi dobro, ajme meni nije mi dobrooooooooooooooo

http://www.youtube.com/watch?v=5cwfAYEQRcM

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

13.01.2012, 00:00

clock-img

anidla

pencil-img

3683

ja mislim da ima lose zube user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

clock-img

13.01.2012, 00:00

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

ma meni najteze pada sto si ti fulala profesiju, s obzirom s kakvom paznjom pristupas problematici mislim da bi bila odlican stomatologuser posted image
konstantno istrazujes, ispitujes, slusas...i k tome jos dajes idealan primjer.user posted image ..najgore je kad vidim stomatologe s losim zubima

ovo prvo daaaa, o zubima bi mogla u nedogled user posted image
al zaista mi nije bila namjera iziritirati te, raja?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

13.01.2012, 00:01

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: noa

Pahuljice ohani malo,vidis da si anidlu zbunila taman zena krenula da se hvaliuser posted image user posted image user posted image user posted image
anidla de ti,citam te ja pusti njihuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa neka...nek se obe hvale...što ...normala jel...samo treba znat kako ''čitat''...a i pisatuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

clock-img

selebriti

pencil-img

1709

Žene, znate li koliko je sati.... hellloooo..... sve ćemo večeras sanjati zube... a to je loše user posted image user posted image user posted image

Life begins at the end of your comfort zone

clock-img

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: bananica

ima sve ce biti ok al tebi sam duzna referat na dugo i na siroko a ne stigoh danasuser posted image user posted image

clock-img

13.01.2012, 00:02

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

odoh ja u krevet, vakat jeuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

clock-img

bananica

pencil-img

4330

IZVORNA PORUKA: bananica

ima sve ce biti ok al tebi sam duzna referat na dugo i na siroko a ne stigoh danasuser posted image user posted image

znala sam ja da mi je neko nesto duzanuser posted image user posted image ponadah se sexy vesuuser posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: teacher75

odoh ja u krevet, vakat jeuser posted image

lijepo mi spavaj

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

13.01.2012, 00:03

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Žene, znate li koliko je sati.... hellloooo..... sve ćemo večeras sanjati zube... a to je loše user posted image user posted image user posted image

čuj koliko je sati...tek pretis lonac pristavila...nije mi došla kuharica ni kućna pomoćnica danas pa opet sve moram sama...sjedi tu još 45 minuta bara dok propištiuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ajme meni nije mi dobro, ajme meni nije mi dobrooooooooooooooo

http://www.youtube.com/watch?v=5cwfAYEQRcM

ne valja ti mjuza, vid' ove http://www.youtube.com/watch?v=BHbM0LNTJsk

clock-img

clock-img

leona81

pencil-img

6373

odoh spavat...laku noc vam

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

13.01.2012, 00:04

clock-img

leona81

pencil-img

6373

ma meni najteze pada sto si ti fulala profesiju, s obzirom s kakvom paznjom pristupas problematici mislim da bi bila odlican stomatologuser posted image
konstantno istrazujes, ispitujes, slusas...i k tome jos dajes idealan primjer.user posted image ..najgore je kad vidim stomatologe s losim zubima

mir miruser posted image

clock-img

clock-img

Anoniman

pa neka...nek se obe hvale...što ...normala jel...samo treba znat kako ''čitat''...a i pisatuser posted image

clock-img

clock-img

bananica

pencil-img

4330

kakav se ovo razlaz pravi, a ja tek stiglauser posted image imajte obzira prema pretisu, treba prosistatiuser posted image

clock-img

clock-img

selebriti

pencil-img

1709

čuj koliko je sati...tek pretis lonac pristavila...nije mi došla kuharica ni kućna pomoćnica danas pa opet sve moram sama...sjedi tu još 45 minuta bara dok propištiuser posted image

Hajde bona pometi ovo, pa idi muža obiđi, a utom će i propištat, .. hočeššuser posted image user posted image user posted image user posted image

Life begins at the end of your comfort zone

clock-img

13.01.2012, 00:05

clock-img

anidla

pencil-img

3683

hanady, reci ovoj noi kako sam ja lijepa,zgodna, imam lijepe zube user posted image ova noa ko da me ne zna user posted image

ovo bas lijepo zvuci kad se procita, nimalo narcisuidno (jel se vako pise? user posted image )

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

clock-img

clock-img

DM

pencil-img

2408

Šta nam je s NN?
Kako su joj djeca-jel' Benjo počeo spavati?
Šta je s mama Almom?

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: leona81

mir miruser posted image

user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

clock-img

Anoniman

Nego zene, mene jos boli guza. Pala na nju kad sam krenula veceras u Importane jos Iman drzala. Sjedim nakosouser posted image

clock-img

13.01.2012, 00:06

clock-img

anidla

pencil-img

3683

IZVORNA PORUKA: leona81

odoh spavat...laku noc vam

nemoj zaboravit oprati zube user posted image

Zadnji članci

article-img