Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ja sam vidjela u Astri i Borvu dosta frodove obuće, ali je ostećena u smislu da je jedna cipela bila u izlogu pa je izbljedjela, zatos u po 24 i nešto KM
ja sam vidjela u Astri i Borvu dosta frodove obuće, ali je ostećena u smislu da je jedna cipela bila u izlogu pa je izbljedjela, zatos u po 24 i nešto KM
Boze skepticizma, ne kazem da nema i takve obuce, ali ove nisu ostecene, nije li tema snizenja
Boze skepticizma, ne kazem da nema i takve obuce, ali ove nisu ostecene, nije li tema snizenja
nisam skeptik nego kažem, da žene znaju, poenta je natome ako je oštećena da treba biti manje od 24 KM, i ne znam šta je loše u mom postu, a ja ne vidim da sam igdje napisala da su vaše oštećene, samo sam napisala jer sam i ja neki dan se zaletjela za jedne cipele za stariju frodo oko 30 km i žena kad mi je donijela jedna ljubičasta a jedana svijetlo lila,
Ne snizava se nikad taj komad iz izloga, snizena je roba snizena, a mora nekad potrefiti da je jedna izblijedila, jer se samo desne izlazu, ali ipak i da je izblijedila kad je froddo u pitanju a ta cijena, ne bi se dvoumila nikada ja lijevu malo na suncei hajmo
24.05.2013, 00:01
M kao Mama
5536
ma vjeruj da snižava, pogledaj u Astri ili Borovu ima dosta Frodo obuće, po "sniženim" cijenama, a razlog je taj,
24.05.2013, 00:07
mama75
2257
IZVORNA PORUKA: salmy
Jucer sam bila u Mangu u gradu... imaju super naf naf sakoa i pantalona po super cjeni
ja nasla crnu kosulju za posla po super cjeni
a mango dobio novu kolekciju koja je ludilo...ja se raspametila
Jel i ovo po super cijeni
24.05.2013, 00:08
mishkica
-231
IZVORNA PORUKA: mama_alma
ma vjeruj da snižava, pogledaj u Astri ili Borovu ima dosta Frodo obuće, po "sniženim" cijenama, a razlog je taj,
Pa ja radim u borovu, nama nikad ne daju da te stvari snizimo, kad je snizenje snizenje je, a ono ce potrefiti da desna izblijedi, pogotovo modeli teget, braon, tamna lilia i tamna roza, nijedna marka obuce ne blijedi kao froddo
24.05.2013, 00:20
mama75
2257
IZVORNA PORUKA: mishkica
IZVORNA PORUKA: mama_alma
Pa ja radim u borovu, nama nikad ne daju da te stvari snizimo, kad je snizenje snizenje je, a ono ce potrefiti da desna izblijedi, pogotovo modeli teget, braon, tamna lilia i tamna roza, nijedna marka obuce ne blijedi kao froddo
U Borovu kod Uniprometa sve sto je bas snizeno djecije je to iz izloga ili izblijedilo; pape, cipele. Ja koje god sam uzela razlika izmedju desne i lijeve bas bas primjetna. Neki dan sam u Peku gledala sandale za sebe, boja ona kao zuta koza i uzmem lijevu da probam i vidim razlicite lijeva i desna. Donese zena novi par - i taj isto. I onda zakljucimo da je to do koze. Ali meni nesto bezveze bilo da uzmem.
Bas su slatke. U kojem si ovo Borovu kupila? I ima li brojeva ( 25, 26)
24.05.2013, 16:04
Full Moon
534
Hej draga bilo je bas 26, ali nama je trebao veci broj pa su narucili cak iz Fojnice, ono zvali gdje ih ima, svidja mi se to sto su ljubazni
24.05.2013, 16:12
mama75
2257
IZVORNA PORUKA: Full Moon
Hej draga bilo je bas 26, ali nama je trebao veci broj pa su narucili cak iz Fojnice, ono zvali gdje ih ima, svidja mi se to sto su ljubazni
U kojem Borovu? Jel u Robotu?
24.05.2013, 16:14
mama75
2257
Ja sam stvarno shvatila da sam "bolesna" po pitanju obuce i to ne samo da sebi kupujem nekontrolisano nego i djeci. Koliko vasa djeca imaju pari obuce za 1 sezonu? Mene stid napisati.
24.05.2013, 16:27
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: mama75
Ja sam stvarno shvatila da sam "bolesna" po pitanju obuce i to ne samo da sebi kupujem nekontrolisano nego i djeci. Koliko vasa djeca imaju pari obuce za 1 sezonu? Mene stid napisati.
po jedne cipele,odnosno cizme, jedne tene i jedne pokucnice
24.05.2013, 16:29
Full Moon
534
mama75, u Merkuru na Otoci.
24.05.2013, 16:32
Honey3
3035
kazu u Azelu u gradu svasta po 5 KM,mene brat danas zvao,svasta mojoj velikoj curi nakupovao
24.05.2013, 16:32
EEDITH
1217
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: mama75
po jedne cipele,odnosno cizme, jedne tene i jedne pokucnice
kod mene je x3,i svi imaju po više pari,ali ne kupujem sve ja,nešto amidža ,tetke ,nane još veliki dečko trenira fudbal,tako da trebaju patike za trening,pa kopačke
24.05.2013, 16:33
Skvo RR
4542
Do kada radi azel kids u hrasnom?Jel do 18:00h?
24.05.2013, 16:33
EEDITH
1217
IZVORNA PORUKA: Honey3
kazu u Azelu u gradu svasta po 5 KM,mene brat danas zvao,svasta mojoj velikoj curi nakupovao
gdje u gradu?
24.05.2013, 16:35
Honey3
3035
U Titovoj...