cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Sniženja !

clock-img

27.05.2013, 11:43

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

na pijaci sirano kod one tete što drži H&M stvari stilge majice Angry Birds ( H&M ) po cijeni od 12 KM, a s obzirom da ih ina onim FB stranicama prodaju po 26 KM mislim da je dobra ušteda.

Ali što je žena koja radi neljubazna to je posebna priča, majke mi da malci nije toliki zaljubljenik u kako on kaže "piiletinu" majke mi okrenula bih se i otišla, odavno goru prodavačicu nisam vidjelauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

27.05.2013, 14:41

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

IZVORNA PORUKA: škorpija

na pijaci sirano kod one tete što drži H&M stvari stilge majice Angry Birds ( H&M ) po cijeni od 12 KM, a s obzirom da ih ina onim FB stranicama prodaju po 26 KM mislim da je dobra ušteda.

Ali što je žena koja radi neljubazna to je posebna priča, majke mi da malci nije toliki zaljubljenik u kako on kaže "piiletinu" majke mi okrenula bih se i otišla, odavno goru prodavačicu nisam vidjelauser posted image

a jel to ono u zgradi, ona crna duge kose

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

27.05.2013, 15:02

clock-img

mama75

pencil-img

2257

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

a jel to ono u zgradi, ona crna duge kose

Ona zena je vlasnica, sto je najtuznije. Ja sam cesto tamo, navratim da vidim sta ima, mada u zadnje vrijeme slabo kupujem jer nemaju H&M majice za vecu djecu. Moram otici po "piletinu" i moja mala je luda za njima.

clock-img

27.05.2013, 21:40

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

jeste u zgradi, ma kriza je žena, ali su majice super ima i većih brojeva, najmanji je 104

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

07.06.2013, 20:33

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

U One to play japanke winks za djevojčice sniženje na 1,45 KM...al samo broj 34 imaju :)
Kantica za plažu, sa sitom i lopatica i grablje...minis za djevojčice a ima i neki lik za dječake ne upratih koji malo jače od 3 KM...
dovar dio društvenih igara je snižen...mi smo danas kupili cika caka koja je bila 25 KM za 17 KM...
uglavnom ima dosta sniženih igračaka i karafeka povoljno...

e da i CD bumbo sa 6 epizoda je 0.95 pfeningauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

07.06.2013, 20:44

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

U One to play japanke winks za djevojčice sniženje na 1,45 KM...al samo broj 34 imaju :)

Dobar broj user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

07.06.2013, 20:51

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: R&T@

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Dobar broj user posted image

user posted image
jednoj japanke ...drugoj kanticuuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

07.06.2013, 23:25

clock-img

delfin

pencil-img

958

u ALpini sniženje 50% do nedelje, a do kada je sniženje u one2Play

16.05.2010 Napokon je stigla naša najveća sreća- mamino sunce :)
19.08.2011 stigla je i mamina princeza :)

clock-img

07.06.2013, 23:28

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: delfin

u ALpini sniženje 50% do nedelje, a do kada je sniženje u one2Play

koliko sam shavtila do isteka zaliha tih igračaka na sniženju jer nove dolaze....

e da i cekeri su im po 1,45 KM premdeniuser posted image mi kupile sebi svaka po jedna jer smo plaćale isti 3 km i dale ga nani...a baš čust a čvrt za nošenje svega i ima suncokret koji namigujeuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

10.06.2013, 08:08

clock-img

tajra26

pencil-img

670

evo da kazem u sport life-u u skenderiji imaju snjizenje trenerki zenskih po 47km ali su ostali manji brojevi. ima i za curice... ja se ponovila sa dvije user posted image

Ljubav se zove imenom tvojim 12.10.2011

clock-img

10.06.2013, 08:15

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

IZVORNA PORUKA: tajra26

evo da kazem u sport life-u u skenderiji imaju snjizenje trenerki zenskih po 47km ali su ostali manji brojevi. ima i za curice... ja se ponovila sa dvije user posted image

hvala..bas mi treba donji dio trenerka i nadam se da ti manji brojevi podrazumjevaju broj 38 user posted image

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

10.06.2013, 08:16

clock-img

leona81

pencil-img

6373

one2 play jeeee

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

10.06.2013, 09:32

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

IZVORNA PORUKA: leona81

one2 play jeeee

jesu li sve igracke snizene, da idem danas?

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

10.06.2013, 09:34

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

one2 play jeeee

koliko su snizene?

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

10.06.2013, 09:58

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: pocahontas

hvala..bas mi treba donji dio trenerka i nadam se da ti manji brojevi podrazumjevaju broj 38 user posted image

e to je dobarinfo

clock-img

10.06.2013, 10:10

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

e to je dobarinfo

pahuljo, je li nam broj 38 taj manji broj, sta ti kazes user posted image

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

10.06.2013, 11:15

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

e to je dobarinfo

pahuljo, je li nam broj 38 taj manji broj, sta ti kazes user posted image

Ma moze nama i 36, neka utegne malo, to se danas trazi user posted image

clock-img

10.06.2013, 12:01

clock-img

leona81

pencil-img

6373

one2 play jeeee

koliko su snizene?

veze nemam, procitala da je hanady napisala, moram i ja otici

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

10.06.2013, 14:29

clock-img

AnLu

pencil-img

371

za djevojcice ovih majica je bilo po 7km u harisu i to raznih.

A. 10.02.2010.
L. 12.08.2011.

clock-img

10.06.2013, 14:38

clock-img

gvendolina

pencil-img

1896

stvarno je teta katastrofa,nisam ni ja goru odavno vidjela.pa cak su i one u robotu ljubaznije. ne mogu da vjerujem da je ona vlasnica,kao da je neko bicem svaki dan tjera na posao?!

clock-img

10.06.2013, 14:59

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

one2 play jeeee

koliko su snizene?

veze nemam, procitala da je hanady napisala, moram i ja otici

snižene su neke drušvene igre...nešto autića, gormita...winks i mimnis programi za curice...

sad nisma baš sve vdijela...al recimo kantica sa sitom i lopata i grablje za plažu gormiti i minis su po 3 KM...papuče gormiti i winks po 1,45, ona drušvtena igra pingui, cika caka i patkice po 17 Km...to ono što sma ja kupila pa znamuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

10.06.2013, 15:01

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

e sa za dječake autići oni metalni žuti dobri...svi po 4 i nešto Km...toga sma nakupovala...bager ovo onouser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

10.06.2013, 17:04

clock-img

leona81

pencil-img

6373

hanady meni treba za pokloncice a i za M winx i minis. dokad traje to

clock-img

10.06.2013, 19:55

clock-img

amra_sa

pencil-img

65

Crocsice za djecu u Cipelićima na Alipašinu 3 marke ...

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

clock-img

10.06.2013, 20:16

clock-img

leona81

pencil-img

6373

IZVORNA PORUKA: amra_sa

Crocsice za djecu u Cipelićima na Alipašinu 3 marke ...

obicne ili imaju neke likove, mi uzeli u winku i otpalo nam ovo sto su kao likovi na njima, mislim da su 7 KM bile

Zadnji članci

article-img