Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
graziela,daje meni na tvoje kile ja nisam kao brdo nego kao dva brda
odlicno onda canim to je jako povoljna cijena
07.10.2012, 22:27
canim
4126
Sta tugujete za 80tak kila, ja nakon poroda, na koji sam otisla sa 98 kg kad sam spala na osamdeset i nesto osjecala sam se mrsavom . Moja idealna kilaza koju sam godinama imala je 53-58, sjecam se da sam jedne zime udebljala se na cak 60 kg, uh kako sam se tad osjecala debelom
07.10.2012, 22:31
reallove
5807
IZVORNA PORUKA: canim
Sta tugujete za 80tak kila, ja nakon poroda, na koji sam otisla sa 98 kg kad sam spala na osamdeset i nesto osjecala sam se mrsavom . Moja idealna kilaza koju sam godinama imala je 53-58, sjecam se da sam jedne zime udebljala se na cak 60 kg, uh kako sam se tad osjecala debelom
i meni nesto kaze,pa ja imam 62,znaci ja sam ko neki manji ormar
07.10.2012, 22:35
bambi7
672
Ja ne smijem ni da se javim, odrzavam na 61, al ne mičem kako mi prodje lubenica tako i ja stadoh sa mrsanjem. Moram naci novu vocku da mi zamijeni lubenicu a i jabuke su mi dodijale. Ako smanjim voce odmah mi se probava stumba i vracaju mi se kile, uzasss
Ne upratih, stize li me canim?
07.10.2012, 22:40
canim
4126
IZVORNA PORUKA: reallove
i meni nesto kaze,pa ja imam 62,znaci ja sam ko neki manji ormar
Joj suti, sta ti je psiha, ali tad moja kilaza nikad nije u zivotu bila preko 60 kg tako da mi je to 60 kg izgledalo uzas a sad poslije trudnoce, sve mi ravno do mora....velim ti ja meni i ono osamdesetak kila nije smetalo nego nisam imala sta kupiti da obucem tj ono sto mi se svidja nema broja....i tako moradoh smrsati nista lijepo ne prave za debele zene, ehhh nije im lako, ja ih sad potpuno razumijem
07.10.2012, 22:42
canim
4126
IZVORNA PORUKA: bambi7
Ja ne smijem ni da se javim, odrzavam na 61, al ne mičem kako mi prodje lubenica tako i ja stadoh sa mrsanjem. Moram naci novu vocku da mi zamijeni lubenicu a i jabuke su mi dodijale. Ako smanjim voce odmah mi se probava stumba i vracaju mi se kile, uzasss
Jok bona ja usporila, ne znam sta mi je, uzas zivi, bas nemam nikako motivacije morat cu se malo uozbiljiti.
07.10.2012, 22:43
reallove
5807
Joj ovdje imas butike za debele hahaahah,da vidis one lutke u izlogu sto su smijesne,debele,ja tamo htjela ici poslije poroda,al stid me nesto da udjem
07.10.2012, 22:45
canim
4126
Eh nek si mi rekla, da ako se opet kanim debljati svratim kod tebe na shopping
07.10.2012, 22:49
reallove
5807
Eh nek si mi rekla, da ako se opet kanim debljati svratim kod tebe na shopping
hajde ne sekiraj se ici cemo zajedno
ne znam kako se zove,ima jedan blizu caffea gdje mm i ja uvijek sjedimo,ja sam ozbiljno pomisljala da udjem i nadjem sebi sta
07.10.2012, 23:11
animagical
5604
IZVORNA PORUKA: bambi7
Jok bona ja usporila, ne znam sta mi je, uzas zivi, bas nemam nikako motivacije morat cu se malo uozbiljiti.
sad ce kivi,on ako ti ne sredi probavu,nece nista
07.10.2012, 23:19
canim
4126
Ja ne jedem ni lubenicu ni kivi
07.10.2012, 23:20
bambi7
672
Joj dobro si, kivi me najbolje prodzara!
07.10.2012, 23:53
minie
165
Da se i ja javim, ali jedino mogu
Sreca jos uvijek sam na 67, otkako je MM dosao ne gledam sta jedem, nesto smo radili po kuci pa nemam vremena ni da kuham . Probava mi je u zadnje vrijeme katastrofa.
08.10.2012, 08:05
cosmo
59
Evo i mene poslje vikenda, hvala Bogu pa prodje, sada se valja uozbiljiti. I juce u gostima se malo brljalo Evo mog jelovnika od juce:
D: virsle, mladi sir i pola kriske farmer hljeba U: jabuka R: pita u gostima V: solja jogurta (za kaznu sto sam jela pitu za rucak)
Vode, vode, vode i par kafa sa mlijekom.
Reallove svaka ti cast za vjezbanje da se meni nakaniti. Da je maolo potrcati gdje bi mi kraj bio
08.10.2012, 13:04
reallove
5807
Cosmo i meni je tesko da se nakanim,sve danas cu,sutra cu i eto jucer pocnem ...
kod mene je jutros ness 2 u 1,ono moje cudo sa borovnicama i pojela sam 4 kockice cokolade
08.10.2012, 17:15
Bebica11
4324
hello zenice
evo i mene, vikend je bio, brljavilo se vceralo pofino ugl N je zuta stolica kao dukat a ja ako sta skinem dobro i jeste aBd
dinasa spasces ti, kako cu ja izgledati poslije jos kojeg poroda kad me prvi ovako rasirio, hajde ti si haman pa zavrsila svoje, sad imas vremena da mrsas
08.10.2012, 21:12
Dinasa
37
ma nek sam ja zavrsila svoje to je najbitnije ha ha bome troje nije lahko
a ja te bebica pamtim uvijek kao mrsavicu,otkud ti u ovom timu?
evo i danas izgura dan,nabavila sam vagu strasno!
08.10.2012, 21:15
Bebica11
4324
IZVORNA PORUKA: Dinasa
ma nek sam ja zavrsila svoje to je najbitnije ha ha bome troje nije lahko
a ja te bebica pamtim uvijek kao mrsavicu,otkud ti u ovom timu?
evo i danas izgura dan,nabavila sam vagu strasno!
tad sam imala 72kg
ujutro se izvagaj prije dorucka i u necem laganom na sebi, pa nek ti to bude orijentir i prijavi kile, ja sam prije 3 sedmice imala 85,5
08.10.2012, 21:30
mishkica
-231
Dorucak: argeta mala sa kriskom crng hljeba, kafa 3 u 1, poslije 2 mandarine i kocka cokolade, rucak: pileca juha i svastaras povrtni s telecim odrescima, sa malo hljeba, onda grozd grozdja, i vode nekolike case....dosta za danas
08.10.2012, 21:39
canim
4126
Kod mene danas
D: przeno jaje, sir, farmer hljeb i med U: kafa R: Malo krompiruse i sirnice V: Nekakav vocni mix iz badem butika U: Kafica i jos malo vocnog mix-a
i vode.....
Mislila sam vecerati nesto normalnije ali ne stigoh kuci na vrijeme, sad mi je kasno da jedem pa sam samo brzinski kupila taj vocni mix.
08.10.2012, 21:45
reallove
5807
kako ste mi mrsavice,ja sada vjezbala,45 min,dosta od mene,umorila sam se
08.10.2012, 21:58
Dinasa
37
ocigledno da moram prijaviti kile,suociti se sa istinom jer necu nikada ni smrsati
ja ne vjezbam ali sa bebom u kolicima trcim haman pa svaki dan po par krugova
08.10.2012, 22:05
Graziella
171
ja sam jednom,poslije prvog poroda,smršala 15 kg za pola godine,a ne znam ni kako,nisam se ustručavala da jedem jer sam dojila bebu,znaci jelo se ono bas,ali znam da nisam nista slatko htjela,jednostavno nije mi se tad ni trazilo...ne znam sto sad kile nece sa mene...vole me
08.10.2012, 22:06
Graziella
171
IZVORNA PORUKA: Dinasa
ocigledno da moram prijaviti kile,suociti se sa istinom jer necu nikada ni smrsati
ja ne vjezbam ali sa bebom u kolicima trcim haman pa svaki dan po par krugova
Dinasa,haj sad fino reci kol'ko imas kila,da zajedno placemo
08.10.2012, 22:43
Bebica11
4324
dajte ne zezajte
ko ima vise kila vise moze smrsati, tako sam ja sebi rekla
hej ja sam 2 sedmice ovdje na temi bila bar za 10kg teza od ostalih al me to nije demotivisalo....sad mi je draze da ima vise raje s 80kg lakse se razumijemo