Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Dan zenice ...ja se "guram" tamo u debele pa se nisam javljala ovih dana..U utorak aBd sam narucena kod doktora, pa ako potvrdi trudnocu,ostajem da navijam.drzite mi fige
19.06.2013, 16:47
tinkivinki
876
IZVORNA PORUKA: reallove
Dan zenice ...ja se "guram" tamo u debele pa se nisam javljala ovih dana..U utorak aBd sam narucena kod doktora, pa ako potvrdi trudnocu,ostajem da navijam.drzite mi fige
čestitam od srca ako se potvrdi .bogami ovdje je nešto učestalo,malo.malo neka trudna.ne znam da bježim s teme .niko kg ne prijavljuje,kod mene nešto niti je 76 niti 75 pa čekam da bude okruglo da prijavim
19.06.2013, 17:04
reallove
5807
Kod mene je tacno 64 kg i stalo sve...nadam se da ce biti sve ok abd
19.06.2013, 19:54
MicoTico
340
Reallove, da ti dr potvrdi da ideš u bebele
Ja sam danas bila tako-tako. Malo sam prekršila sa nekakvim slatkišima. Kolegici s posla bio rođendan, pa smo se malo častili. Nije svaki dan, pa eto... A i maloprije došla s posla, pa ni ostalo nije nešto za pohvaliti: salatice, voćke, jogurti i sl.
19.06.2013, 21:06
canim
4126
Reallove bas me obradova vijest, aBd da nam ides i oficijalno na temu "koliko ste se udebljale" i ja jedva cekam da vam se pridruzim, ali neka me jos malo ovdje
19.06.2013, 21:21
MicoTico
340
Canim, pa i vrijeme ti je bilo.
Dobro tinki piše, nastavite li ovim "trudničkim" tempom, bježim ja sa teme. Zna to prelazno da bude
19.06.2013, 21:52
canim
4126
Ja cu tamo na jesen o toj temi ozbiljnije razmisljati, nek me sad s vama a mogla bi i ti micotico s rajom na one teme, sta fali
19.06.2013, 22:08
MicoTico
340
O ne canim, šta sam bila debela bila sam
19.06.2013, 22:51
canim
4126
IZVORNA PORUKA: MicoTico
O ne canim, šta sam bila debela bila sam
19.06.2013, 23:09
reallove
5807
Hajde drage,svi u debele ..tamo je drustvo ...hvala vam na lijepim zeljama,jedva cekam cetvrtak abd,da idem dr..
20.06.2013, 08:56
raja_ringe
-109
reallove čestitam od srca i aBd da to doktor potvrdi pa da bude školskih 9 mjeseci i što lakši porod. A kako emni sporo idu ovi minusi, sigurna sam da ću te ponovo dočekati na ovoj temi :).
Jedva čekam sutra vaganje :), baš sam bila dobra od poedjeljka. Malo mi se čojk ljuti jer ga zeznem pa odem ja u trgovinu :), ali neće mu škoditi.
Ja za 6 sati popije 1,5l vode, poslije ne mjerim, ali mislim da za ostatak dana popijem još 1 l , ali ne strogo vode. Još uvijek curica puno doji, pa se baš trudim da pijem puno tečnosti, a vala kako je upeklo nije ni teško.
20.06.2013, 09:47
palachinken
5397
Žene, hajmo se fizički aktivirati, pa da jedna drugu sokolimo i nafuravamo...nešto kao Vježbajmo (i mršajmo) zajedno.
20.06.2013, 09:54
tinkivinki
876
IZVORNA PORUKA: palachinken
Žene, hajmo se fizički aktivirati, pa da jedna drugu sokolimo i nafuravamo...nešto kao Vježbajmo (i mršajmo) zajedno.
na ovoj žegi može samo plivajmo zajedno.ja jedva hodam od sparine.ali dobro makar se znojim
20.06.2013, 10:14
palachinken
5397
IZVORNA PORUKA: tinkivinki
na ovoj žegi može samo plivajmo zajedno.ja jedva hodam od sparine.ali dobro makar se znojim
Plivanje je extra! Ko ima kakav bazen u blizini, za kičmu je super, pogotovo mi što sjedimo 8h dnevno... Nego, digneš gujicu ranom zorom ili uspavaš djecu pa oko 10 naveče...ljepota...
20.06.2013, 10:16
canim
4126
Vi vjezbajte a ja cu vas sokoliti i nafuravati na to, samo naprijed!
20.06.2013, 10:48
raja_ringe
-109
palachinko hajmo. Kako ti ide trčanje? Ja bi najrađe biciklizirala se.
20.06.2013, 10:54
palachinken
5397
IZVORNA PORUKA: raja_ringe
palachinko hajmo. Kako ti ide trčanje? Ja bi najrađe biciklizirala se.
Pa biciklaj :) Jutros sam odradila (pisala sam na chatu) 3 kilometra za 20min i potrošila 240kcal. Po onoj aplikaciji koja mi sve te rezlutate bilježi, to je loše, tj nizak mi je fitness level :) Cilj mi je 5km za pola sata Biciklo je isto extra, ali ima onih lijenih dijelova gdje samo idem nizbrdo :D
20.06.2013, 11:13
canim
4126
I like nizbrdo
20.06.2013, 11:50
MicoTico
340
Činko, sviđa mi se ideja za vježbanje, samo ja ne mogu trčati, ali ću biciklati, na trenažnom bajku, pa javim kilometražu, vrijeme , brzinu, i taaaako...
20.06.2013, 11:53
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
20.06.2013, 11:57
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: Iman83
Ja sam zrela za ove teme al ne smijem još ništa pokušavati zbog dojenja.
Uglavnom, u plusu sam 7 kg
ma bjaži, ti se juče porodila. Javni nam se za godinu
20.06.2013, 13:35
canim
4126
IZVORNA PORUKA: Iman83
Ja sam zrela za ove teme al ne smijem još ništa pokušavati zbog dojenja.
Uglavnom, u plusu sam 7 kg
Strasno javi nam se za jedno 3 mjeseca kad budes na svojoj kilazi, cuj samo 7 kg u plusu, ja ne smijem ni reci koliko sam bila u plusu nakon poroda
20.06.2013, 13:39
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
20.06.2013, 14:10
veki_aki
201
ola mrsave! Kako ide vjezbanje po ovoj vrucini?Palachinken ideja super al ja nemam tu aplikaciju i mogu onako odokativnom metodom reci presla toliko za toliko, il bar vjezbala toliko dugo Sta god zauhar je! Cestitam realove na , jos da dr.potvrdi Iman ti si super, samo se i sad pazi, ja budem mrsavija tek iza poroda nego godinu kasnije, ja se debljam u tom postporodjajnom periodu Mrsavice mahanje!Veceras se vagam i ne bude li kakvog manjeg - necu nista vise jesti
20.06.2013, 17:50
Daliyah92
644
reallove da ti dr potvrdi aBd
Iman, ja sam bila u malkice vecem plusu i nisam bas radi dojenja isla na nikakve dijete, ali da sam znala da mogu mrsati i bez dijete davno bih pocela. Kazu da dojilje mogu mrsati ali najvise do 500gr (a neki kazu i 700) sedmicno. Da sam na tvom mjestu ne bih sad pocinjala ali bi mozda za dva-tri mjeseca, ili kad beba pocne sa krupnom hranom.
veki_aki, a zasto se navece vazes? Tako ces tesko vidjeti ikakav minus. Hajd vagni se navece i sutra ujutro prije dorucka, odmah po ustajanju, i vidi razliku. Ok, moze se i navece vagati ali po meni to nije ni malo precizno. Svaki dan moze odstupati 1-2 kg i nikad ne znas na cemu si.
Ja se vazem i ujutro i navece, ujutro mi ne pokazuje vise od 52kg a navece nekad 52,5 a nekad cak i 53kg, i kako bi znala koju kilazu da prijavim, odnosno koliki mi je minus? U toku dana nekad popijes vise tecnosti, nekad vise a nekad manje neke hrane, ali do jutra se sve to regulise. Ovo ti je samo moj savjet, nije da te ubjedjujem